Справу Гонгадзе не розкрито. Піскуна неправильно зрозуміли

Понеділок, 8 вересня 2003, 16:56
Генеральний прокурор Святослав Піскун наголошує, що розкриття вбивства журналіста Георгія Гонгадзе перебуває на завершальній стадії, а не розкрито, як передали минулого тижня деякі ЗМІ, посилаючись на Піскуна.

Про це генпрокурор заявив в інтерв'ю журналістам, говорячи про нібито його заяву під час перебування у Бішкеку.

За словами Піскуна, російські журналісти невірно зрозуміли та розтлумачили його інформацію. Говорити остаточно про розкриття вбивства Гонгадзе можна буде лише після того, як будуть знайдені вбивці та їм буде пред'явлено обвинувачення, наголосив Генпрокурор. Піскун також повідомив, що оголошено в розшук двох осіб, які "об'єктивно звинувачуються у скоєнні цього вбивства".

Генпрокурор зазначив, що вивчаються об'єктивна та суб'єктивна сторони злочину і його мотиви.

Адвокат Андрій Федур, коментуючи нібито заяву Піскуна про розкриття "справи Гонгадзе", заявив, що "це балачки, як завжди", оскільки розкриття та завершення справи, на його думку, в даному випадку повинно мати під собою або рішення про безпосереднє закриття кримінальної справи, або рішення про передачу справи до суду.

"Я про все (розкриття та завершення розслідування справи Гонгадзе) стільки вже чув, що голова болить", - зауважив Федур.

УНІАН

Читайте також:

ПІСКУН ОГОЛОСИВ У РОЗШУК ТРЬОХ УБИВЦЬ ГОНГАДЗЕ

Омельченко установив убивць Гонгадзе

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування