РЕВЕРС "ОДЕСА-БРОДИ" СКОРО ВІДМІНЯТЬ?

Субота, 4 жовтня 2003, 15:34
Віце-спікер Верховної Ради Олександр Зінченко вважає, що частина членів наглядової ради "Укртранснафти" на засіданні у п'ятницю діяли всупереч інтересам України.

Як відомо, напередодні наглядова рада "Укртранснафти" проголосувала за наповнення трубопроводу "Одеса-Броди" російською технічною нафтою, що унеможливлює використання магістралі для європейського ринку і непрямо вводить її реверс.

За словами Зінченка, на засіданні наглядової ради "троє представників держави – а саме Ради нацбезпеки і оборони, МЗС і АП проголосували проти".

"У той же час четверо представників "Нафтогазу України" дружно віддали перевагу реверсові. Як не дивно, але "Нафтогаз України" є не приватною конторою, а на 100% держпідприємством", - розповів віце-спікер.

"Припустити випадковість голосування – наївно. Виходить, одна з двох сторін, яка за статусом державної служби зобов'язана представляти не свої особисті амбіції, а саме державні інтереси, насправді діяла не в інтересах України", - цитує Зінченка його прес-служба.

На думку Зінченка, "висновок очевидний: результати голосування в п'ятницю непереконливі, суперечливі і, швидше за все, найближчим часом до них доведеться повернутися".

Читайте також:

"УКРТРАНСНАФТА" ПОГОДИЛАСЯ НА РЕВЕРС "ОДЕСА-БРОДИ"

Україна програла "Одеса-Броди"? Коментар Сергія Єрмілова

Олександр Тодійчук: Будь-яке рішення по "Одеса-Броди" небажане для президента, бо все одно хтось буде ображений



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News