Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сина голови "Русского совета" Одеси не викрадали вороги Ющенка. Він просто пас корів

Вівторок, 2 грудня 2003, 17:39
Віктора, 13-річного сина лідера громадської організації "Русский совет Одесской области" Олександра Афанасьєва, ніхто не викрадав - хлопчик провів тиждень у Березовському районі.

Як відомо, напередодні Одеський штаб "Нашої України" виступив із заявою про зникнення сина Афанасьєва, а сам він сказав, що пов'язує це зі своєю політичною діяльністю. Раніше Афанасьєв оголосив про підтримку Ющенка.

Як з'ясувалося, 25 листопада хлопець посварився з однокласником, побився і відламав товаришеві шматок зуба, після чого злякався можливого покарання та гніву батьків і пішов з міста.

Про це повідомив "Інтерфакс-Україна" заступник керівника кримінальної міліції у справах неповнолітніх Суворівського райвідділу міліції Одеси Віталій Титомир.

Віктор ішов полями й об'їзними шляхами, а через кілька днів прибився до пастуха, допомагав йому пасти корів.

Потім він дві ночі провів в однієї жительки села Волкова Березовського району. Коли підліток повідомив їй телефон батьків, у село приїхала бабуся Віктора і відвезла онука додому, в Одесу.

Батьки вважали, що їхнього сина викрали, і звернулися в міліцію з заявою про зникнення.

Батько дитини, Олександр Афанасьєв, заявив, що пов'язував викрадення з наміром очолюваної їм організації, "Русского совета Одесской области", співпрацювати з блоком "Наша Україна".

Читайте також:

В Одесі зник син глави "Русского совета". Помста за співробітництво з Ющенком?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...