Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМА НЕ ГОТОВИЙ ВІДДАТИ ОБЛЕНЕРГО ЧУБАЙСУ

Четвер, 4 грудня 2003, 16:43
4 грудня президент України Леонід Кучма прийняв голову РАО "ЄЕС" Анатолія Чубайса.

Під час бесіди було обговорено комплекс питань, пов'язаних з інвестиціями російського капіталу в українську економіку, повідомила прес-служба президента.

Президент України підтвердив серйозну зацікавленість української сторони в іноземних інвестиціях.

У той же час Леонід Кучма відзначив, що сьогодні не може йтися про продаж акцій українських обленерго РАО "ЄЕС", оскільки Україна не готова розглядати це питання.

На думку глави держави, в питаннях приватизації стратегічних активів української держави наше законодавство потребує вдосконалення.

"Особливо тоді, коли пакети акцій отримують компанії з великою часткою державної власності. У таких випадках, фактично, йдеться про міждержавну операцію, яка, відповідно, повинна проводитися за загальною схемою міждержавних угод", - цитує президента його прес-служба.

Леонід Кучма та Анатолій Чубайс торкнулися теми майбутніх виборів у Росії. При цьому президент України зазначив, що гасло "Ліберальної імперії", автором якого вважають Анатолія Чубайса, викликає в Україні певну настороженість.

За його словами, українська сторона сподівається на російські інвестиції, але аж ніяк не на те, що інвестори з Росії або інших країн будуть диктувати Україні політику. Глава держави наголосив, що жодним чином не має наміру втручатися або вказувати іноземним політикам, як саме їм проводити свою виборчу кампанію.

Кучма схвалив прихід Росії в українську енергетику



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...