Кличко врятував Кучму від ганьби

Неділя, 7 грудня 2003, 12:09
Активісти анти-кучмівської кампанії в США використали боксерський двобій Віталія Кличка і Кірка Джонсона в Нью-Йорку для проведення своєрідної акції протесту.

Як повідомили УП учасники акції, під час бою на Медісон Сквер Гарден глядацькі трибуни були прикрашені 3-х і 5-метровими плакатами анти-кучмівського змісту.
Серед гасел були, наприклад, такі: "Кличко – гордість України, Кучма – ганьба!", "Україна – із Кличком, Україна – без Кучми!", "Ні кривавій диктатурі Кучми!". Як повідомив учасник акції, у залі було безліч державних жовто-блакитних прапорів.

Співрозмовник УП з іронією відзначив, що блискуча перемога Кличка в другому раунді не дозволила учасникам заходу "підняти зал, скандуючи "Україна без Кучми" - на це просто не було часу. Через швидкоплинність бою українські плакати також не потрапили на екрани телевізорів.

У відбірковому двобої за версією WBC Віталій Кличко в другому раунді нокаутував свого суперника Кірка Джонсона і став офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради WBC серед суперважкоатлетів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування