Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Різдво Кучма згадав про свободу совісті і християнську мораль

Вівторок, 6 січня 2004, 14:00
Президент України Леонід Кучма привітав усіх українців з Різдвом Христовим — великим святом, яке понад тисячу літ гуртує українців навколо нетлінних християнських цінностей, повідомляє прес-служба президента.

"Щоразу цей знаменний день, що символізує оновлення світу та всього роду людського, повертає нас до безсмертних євангельських заповідей, спонукає до терпимості, чистоти наших помислів та любові до ближнього. Упродовж століть учення Христа єднало український народ, ведучи крізь морок бездержавності. Воно було й залишається потужним рушієм духовного піднесення нації", - говориться в привітанні Кучми.

Кучма відзначає, що "у третє тисячоліття Україна увійшла суверенною, демократичною державою, у якій свобода совісті стала одним з найважливіших суспільних надбань. Піднімаються з руїн та будуються храми, відроджується християнська мораль, держава плекає міжнаціональну та міжконфесійну злагоду".

"Святвечір традиційно збирає нас у родинному колі, дарує відчуття духовної єдності, сповнює серця надією, вірою та благодаттю. Як і сотні літ тому, ми стрічаємо Різдвяну Зорю, піднесено промовляючи: "Христос народився — славімо Його!". Нехай народження Сина Божого завжди надихає всіх нас на добрі та благородні діяння. Хай у кожному домі панують мир і радість. Дай Боже нам здоров'я, щастя та благополуччя" , - говориться в привітанні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування