КОЛИ КУЧМА ПОЧУВ ПРО СВОЮ СМЕРТЬ, ВІН ЗГАДАВ СВИНАРНИК

Неділя, 1 лютого 2004, 21:01
Президент Леонід Кучма обіцяє пережити тих нечесних людей, які запустили чутку про його смерть кілька тижнів тому.

"Перше, що я подумав – я ще проведу в останню путь не одного з тих, хто запустив цю чутку з цього свинарнику", - сказав Кучма в інтерв'ю "Епіцентр" каналу 1+1.

На питання, що Кучма відчув, коли дізнався у Баден-Бадені, що по Україні поширюються чутки про його смерть, він звернувся до ведучого Вячеслава Піховшека:

"Ви були колись у старому занедбаному свинарнику? Я – був. У наших селах вони стають дедалі краще, є сьогодні просто чудові. У них уже не задихаєшся. А я немов знову опинився у запущеному, затхланному свинарнику. Сморід і бруд".

"Може, я сказав невдало. Адже Христос вчить – любіть і ворогів ваших", - додав Кучма.

В ході інтерв'ю "Епіцентру" Піховшек також розпитав Кучму, чому останнім часом підсилилася критика президента.

Кучма відповів: "Може, хтось незадоволений, що наша економіка стала добре зростати. Комусь, може, здалося – чи то у нас, чи на Заході – що я надто довго займаю крісло президента. І що у них є свій кандидат. Може, на їх погляд, я недостатньо відстоюю їх інтереси?"

"Але я хочу підкреслити, що я відстоюю тільки один інтерес – українців", - зазначив Кучма.

"Саме тому, напевне, з'явилися всі ці скандали – касетний, кольчужний. Та й багато інших. З якою метою це робилося? Щоб допомогти Україні? Це робилося як відверта дискредитація, яка мала чітку мету і легко прогнозовані наслідки", - заявив Кучма.

Читайте також:

Кучма помер? Кучма живий!

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування