Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хоче, щоб під час виборів у нього не було ворогів, а було чисте обличчя

Понеділок, 3 травня 2004, 20:35
Прем'єр Віктор Янукович вважає, що проведення чесних виборів президента треба домогтися через домовленості всередині України.

Про це він сказав в інтерв'ю радіо "Свобода".

"У цей складний час ми зуміємо всередині держави домовитися, як нам жити разом, щоб не роз'єднуватися, не ділитися, не ворогувати між собою", - зазначив Янукович, відповідаючи на питання про зустріч із представником Держдепу США Стівеном Пайфером, який говорив про необхідність чесних виборів.

"Український народ завжди був мудрий і мудрості вистачить нам також тепер", - додав Янукович.

"Держава завжди повинна мати чисте обличчя, бо це обличчя всіх громадян, які живуть на цій землі", - сказав Янукович.

Він додав, що "48 мільйонів людей не повинні відповідати за чиїсь помилки: будь це помилки якоїсь окремої партії чи групи політиків, які нехтують інтересами держави, що впливає на ставлення світу до України".

"Тобто, відповідаючи на це запитання, я сказав би так – ми самі, всередині держави повинні домовитися між собою, як разом тут жити. І перш за все, ми повинні з повагою ставитися одне до одного, до загальнолюдських вартостей", - сказав Янукович.

Янукович сказав, що держава – "це як маленька сім'я". "Якщо це сильна сім'я, то діти в ній нагодовані, і мати весела, і батька шанують, і сусіди таку сім'ю поважають", - пояснив він.

Читайте також:

Пайфер розповів Януковичу, що вимагають від нього на виборах


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...