Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин буде балотуватися в президенти тільки під загрозою шибениці

Середа, 9 червня 2004, 17:06
Голова Верховної Ради України, лідер Народної аграрної партії (НАПУ) Володимир Литвин підтримає позиції з'їзду партії щодо висування єдиного кандидата на президентських виборах.

Про це він заявив журналістам у середу в Києві, по закінченні з'їзду партії, нагадавши, що в рішенні з'їзду не згадується конкретне прізвище кандидата.

У той же час, у констатуючій частині рішення мова йде про те, що місцеві парторганізації хочуть бачити єдиним кандидатом прем'єр-міністра Віктора Януковича. "Я не можу не підтримувати рішення Аграрної партії України", - підкреслив Литвин.

У той же час, за його словами, говорити про конкретні персоналії до початку виборчої компанії - "це знову нариватися на те, що будуть звернення, що офіційно не йде кампанія і необхідно припинити таку роботу".

"У даному випадку потрібно діяти за тим принципом, щоб не нашкодити кожному з кандидатів", - підкреслив Литвин.

Відповідаючи на питання про те, що може змусити його висунути свою кандидатуру на президентських виборах, Литвин пожартував: "Тільки якщо мене будуть вести на шибеницю".

Литвин також переконаний, що парламентська фракція партії повинна збільшитися: "Я переконаний, що фракція повинна збільшитися".

Він підкреслив, що на з'їзді були присутні представники інших парламентських фракцій, і, "очевидно, у них є симпатії до партії" у силу того, що до неї немає упередженості.

"Сьогодні кожен депутат-мажоритарник думає, до якої політичної сили йому приєднатися, у яку політичну структуру ввійти, якщо він думає про своє політичне майбутнє", - сказав Литвин.

Зараз до фракції Аграрної партії в парламенті входять 15 депутатів.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування