Тимошенко обіцяє перемогу Ющенку в першому турі

П'ятниця, 2 липня 2004, 13:03
Віктор Ющенко і Юлія Тимошенко звертаються до лідера СПУ Олександра Мороза із закликом приєднатися до коаліції "Сила народу" на виборах президента.

"Цей документ відкритий для інших партій. Ми звертаємося із спеціальним зверненням до Олександра Олександровича Мороза, якого хочемо бачити у цій коаліції", - сказав Ющенко під час підписання коаліційної угоди.

За словами Ющенка, цією коаліцією вони хочуть "зібрати до купи здорові державницькі сили".

"Україна ділиться не на східняків та західників, країна ділиться на злодіїв, які представляють владу, і народ, який прагне демократії", - сказав Ющенко.

Під час церемонії підписання переважно виступав Ющенко – він пояснив, що у "Юлії Володимирівни пропав голос".

Однак Тимошенко сказала кілька фраз. "В свій час до цієї коаліції вирішать приєднаються всі", - зазначила Тимошенко.

"Ми починаємо відліковувати дні не до президентських виборів, а до перемоги. Ми спробуємо здивувати суспільство і світ, щоб не чекати перемоги на виборах до другого туру – а спробуємо зробити це в першому", - сказала Тимошенко.

На питання журналістів Ющенко також сказав, що проводилися переговори про приєднання до коаліції НДП та Народної аграрної партії України.

Говорячи про розподіл посад у разі перемоги, Ющенко сказав, що існують "версії розподілу портфелів", однак "питання має бути обговорено на спільному засіданні координаційної ради".

Тимошенко у свою чергу пригадала, що на минулих парламентських виборах бували випадки, коли в одній родині чоловік голосував БЮТ, а дружина - за "Нашу Україну". "Тепер ми з вами, Вікторе Андрійовичу, об’єднуємо ці родини", жартома сказала Тимошенко.

"Українська правда"

Читайте також:

СОЮЗ ЮЩЕНКО І ТИМОШЕНКО ТЕПЕР НАЗИВАЄТЬСЯ "СИЛА НАРОДУ"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування