Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧА ВИСУНУЛИ, А ЙОГО ШТАБ ОЧОЛИВ ТІГІПКО

Неділя, 4 липня 2004, 00:00
З'їзд Партії Регіонів одноголосно висунув лідера партії прем'єр-міністра України Віктора Януковича кандидатом у президенти.

За це проголосувало 620 делегатів з'їзду, що відбувся в будинку культури "Дніпроспецсталь" в Запоріжжі.

Януковича також підтримали присутні на з'їзді представник партії СДПУ(о) Леонід Кравчук і лідер "Трудової України" Сергій Тігіпко.

Учасникам з'їзду також надіслав своє вітання президент Кучма.

Делегати також ухвалили звернення до українського народу та політичних партій організацій, де закликали підтримати Януковича кандидатом у президенти.

Зазначивши, що сьогодні для України важливо зберігати всі позитивні зрушення, Партія Регіонів закликала всі партії і організації "до збереження коректності і толерантності протягом всього виборчого процесу"

"Вибори не повинні перетворюватися на громадянську політичну війну. Тому збереження політичної стабільності та максимальна консолідація суспільства мають стати визначальними у передвиборчій кампанії", - йдеться у зверненні.

Під час виступу на з'їзді Янукович назвав основні пункти своєї програми, що стосувалися екномічного розвитку, але не згадав про політреформу.

На прес-конференції після з'їзду Янукович зазначив, що "упевненість (у перемозі) дає величезне бажання робити життя в Україні кращим, і волю здійснити це бажання". "Якщо б я не був упевнений у перемозі, я б не йшов (на вибори)", - додав він.

Янукович підтвердив, що керівником його штабу і довіреною особою буде Сергій Тігіпко. В той же час він не сказав, де буде розташовано штаб. "Це справа штабу", - сказав Янукович, додавши, що є декілька місць, які розглядаються для розташування штабу.

"Українська правда", Запоріжжя

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування