Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГЕНПРОКУРАТУРА ПРОГРАЛА ЩЕ ОДНУ БИТВУ ТИМОШЕНКО

Середа, 7 липня 2004, 13:41
7 липня Верховна Рада України повернула Генеральному прокурору подання щодо зняття депутатської недоторканності з Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

В повідомленні відзначається, що чотири профільних комітети Верховної Ради (комітет з питань правової політики, комітет з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією, комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, комітет з питань регламенту) своїми рішеннями однозначно кваліфікували подання щодо Тимошенко "як виконання політичного замовлення з метою дискредитації лідера фракції БЮТ".

За висновками комітетів, подання "не містить жодних доказів провини Тимошенко та є безпрецедентно безграмотним і абсурдним з правової точки зору документом", зауважує прес-служба.

Зокрема, депутати дійшли висновку, що подання свідчить "про наявність у діях посадових осіб Генеральної прокуратури ознак злочину, передбаченого ст. 372 КК України – притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності зі штучно створеними доказами обвинувачення".

Як відомо, генпрокуратура порушила кримінальну справу за заявою начебто помічника Юлії Тимошенко Боровка про погрози йому з боку лідера БЮТ та спробу дати хабара суддям за звільнення з-під арешту співробітників ЄЕСУ.

Це вже п'яте подання на Тимошенко, яке парламент повертає в Генпрокуратуру

"Українська правда"

Читайте також:

Генпрокуратура встановила, що Тимошенко на відео не озвучувала акторка

Литвин тримає Тимошенко в невизначеності щодо арешту

АРЕШТУ ТИМОШЕНКО НЕ БУДЕ?

ВАСИЛЬЄВ ЗНОВУ ЗБИРАЄТЬСЯ ПОСАДИТИ ТИМОШЕНКО

ГЕНПРОКУРАТУРА ПОРУШИЛА СПРАВУ ПРОТИ ТИМОШЕНКО, ЯКА ХОТІЛА ДАТИ ХАБАР СУДДІ

Помічника Тимошенко змушували збирати компромат на Кучму і відкривати на нього рахунки?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування