ЗІНЧЕНКО ЗАЯВЛЯЄ ПРО ПРОВОКАЦІЇ ПРОТИ НЬОГО В МОСКВІ

Середа, 4 серпня 2004, 14:54
Віце-спікер парламенту, керівник кампанії Ющенка Олександр Зінченко заявляє про провокації під час його візиту до Москви.

Перед прес-конференцією в редакції газети "Собеседник" серед журналістів була поширена заява Зінченка, повідомляє прес-служба штабу Ющенка.

Зінченко повідомив, що в середу в рамках його поїздки до Москви передбачалося проведення прес-конференції в агентстві "Інтерфакс", з яким було укладено договір і сплачені гроші.

За словами Зінченка, бажання висвітлити прес-конференцію висловили понад 50 російських і закордонних ЗМІ. Однак увечері 3 серпня на стрічку "Інтерфакс-Україна" була поставлена інформація про те, що прес-конференція скасовується.

"Ще з ранку, 4 серпня, офіційні представники агентства в Москві підтверджували факт проведення прес-конференції, і тільки о 10 годині мій представник одержав повідомлення про скасування конференції з технічних причин", - йдеться у заяві Зінченка.

"Розглядаю це як провокацію з боку наших опонентів у боротьбі за вищу посаду України, які роблять все можливе для того, щоб російська громадськість не довідалася правди щодо реальної ситуації в Україні", - заявив Зінченко.

За його словами, подібні дії "не вписуються у формат дружніх і ділових відносин між парламентами наших країн і неприпустимі стосовно мене як віце-спікера Верховної Ради України".

"На наш погляд, інформування російської громадськості про те, що відбувається в дружній сусідній країні, у настільки серйозний для України період з точки зору різних політичних сил, а не тільки офіційного Києва, дуже важливо", - відзначив Зінченко.

Читайте також:

Зінченко їде РRити Ющенка в Москві

Медведчук скасував брифінг Зінченка в "Інтерфаксі". Тепер взявся за "Ехо Москви"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...