Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віктор Ющенко не слухає дружину навіть у питаннях приготування салату

Четвер, 5 серпня 2004, 12:08
Дружина Віктора Ющенка Катерина Ющенко-Чумаченко спростовує інформацію, що вона впливає на свого чоловіка в питаннях політики.

"Це смішно чути, коли хтось каже, що мій чоловік у всьому мене слухається, що я на нього впливаю, у тому числі й у питаннях політики. Впливати на мого чоловіка неможливо, на жаль, навіть у питаннях побуту, не те, що роботи", - відзначила дружина Ющенка в інтерв’ю газеті "Московський комсомолець".

При цьому Катерина Ющенко додала, що "коли бути до кінця чесною", вона не дає йому порад навіть щодо приготування салату. "І, зізнатися, Віктор його готує краще за мене", - стверджує дружина політика.

Розповідаючи про смаки свого чоловіка, пані Катерина підкреслила, що її чоловік любить просту їжу, і до "витребеньок" він байдужий. "Пам'ятаю, я приготувала дуже гарну вечерю: паштет, м'ясо, холодець.... Запросили Івана Степановича Плюща. Він приїхав, подивився на це, розкритикував усе і послав водія за огірками, помідорами, ковбасою й хлібом. Це вони і їли!"

Катерина Ющенко розповіла, що ні вона ні її чоловік не люблять гучних вечірок, надають перевагу вечорам із дітьми. За її словами, вони зараз спілкуються з невеликим колом людей, але все це старі друзі Ющенка, хрещені їх дітей.

Щодо спілкування в родині англійською пані Катерина сказала, що це неправда. "На жаль, мій чоловік не володіє англійською мовою в такій мірі, щоб вільно спілкуватися. Звичайно, це не правда. Сподіваюся, що люди вже ситі міфами про родину Ющенка, про те, що я шпигунка", - сказала вона.

Розповідаючи про свою родину, Катерина Чумаченко зазначила, що її батько працював електриком, мама була швачкою. "Усе життя вони збирали копійку до копійки, щоб дати мені освіту. У старших класах я теж уже працювала по 40 годин на тиждень - офіціанткою в кав'ярні", - сказала вона.

Відповідаючи на питання журналіста щодо колишньої її діяльності, дружина політика розповіла, що її перша робота після закінчення університету була у Бюро з прав людини та гуманітарних питань у Держдепартаменті США, "пізніше я займалася питаннями етнічних груп, у тому числі українців, у Білому Домі".

"Втім, я недовго була на держслужбі, пішла з неї 13 років тому. Потім повернулася до професії фінансиста, яку і здобувала в університеті, і працювала в Держказначействі США", - зазначила Катерина Ющенко, додавши, що "після знайомства з Віктором, заміжжя, народження першої доньки, переглянула свої погляди". "Я присвятила себе сім’ї і зараз не жалкую про це", - сказала вона.

Вона також розповіла, що більше 10 років співробітничає з благодійною організацією "Приятелі дітей", яка допомагає дітям-сиротам. "Кожне літо ми організовуємо для них табір у Карпатах і Віктор обов'язково приїздить туди хоча б на кілька днів", - зазначила Ющенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...