Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма розповів, як ходив до школи 9 км, та порадив читати його книгу

Середа, 1 вересня 2004, 11:05
Президент України Леонід Кучма пообіцяв першокласникам, що вони житимуть і відповідатимуть за зовсім іншу країну.

Про це він сказав в середу, в День знань, під час відкриття "Української школи-гімназії" в Сімферополі, повідомляє прес-служба президента.

"Якщо ми будемо розвиватися такими темпами, якими розвиваємося, а для цього є всі передумови, і багато політичних сил будуть намагатися зробити дійсно краще не на словах, а на ділі, ви будете жити, і творити, і відповідати за зовсім іншу країну", - сказав Кучма.

Під час огляду бібліотеки Кучма подарував учням книгу "Україна – не Росія" з власним автографом та з побажанням, щоб "ця книга допомогла їм глибше пізнати й усвідомити історію, сьогодення та майбутнє України, її місце і роль у сучасному світі".

Кучма також дав інтерв'ю журналістам шкільної газети "Гімназія-Час", під час якого розповів, що коли він навчався у 8, 9 та 10 класах, то ходив у школу за 9 кілометрів.

Разом із Кучмою в урочистостях, присвячених Дню знань, взяли також участь голова адміністрації президента Віктор Медведчук, голова Верховної Ради АРК Борис Дейч, голова Ради міністрів АРК Сергій Куніцин, міністр освіти і науки України Василь Кремень.

Тим часом кандидат в президенти прем'єр-міністр Віктор Янукович 1 вересня взяв участь у відкритті оновленої будівлі школи в селі Новобогданівка, Запорізької області, яке постраждало від вибухів на артилерійському складі під Мелітополем.

Інший кандидат в президенти Петро Симоненко завітав на свято "Першого дзвоника" у середню загальноосвітню школу №43 Солом'янського району Києва.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...