Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступник Медведчука жив на Олімпіаді у "кориті" і їв як студент

П'ятниця, 3 вересня 2004, 16:49
Представник адміністрації президента спростовує інформацію, що на Олімпіаді українські чиновники жили в розкішних умовах.

"Це міф про корито, яке називається "Роттердам", - сказав заступник глави АП Василь Базів, який був у Греції в складі делегації чиновників. За його словами, корабль, на якому жили українські держслужбовці – "найскромніший".

"Каютка така, три на чотири метри. Їсти давали – я пам'ятаю, так ще в студентській їдальні давали, стоїш із підносом, тягнешся...", - пригадав Базів.

"А поруч знаходився "Квін Мері" – найбільший круїзний пароплав у світі! Там жили наші сусіди із Євросоюзу. А ми – на "Роттердамі", у відповідності до нашого гаманця разом із представниками третього світу – африканцями чи китайцями...", - також сказав Базів.

Він повідомив, що на Олімпіаді побували представники всіх опозиційних фракцій парламенту.

Свою присутність в Греції він пояснив тим, що таким було рішення Національного олімпійського комітету: "Мене було включено до складу делегації, і я цим дуже задоволений".

На питання, яке відношення Базів має до спорту, він сказав: "Я як керівник головного аналітичного управління АП маю відношення до багатьох суспільних явищ, в тому числі і до спорту".

"А Олімпійські ігри – це не просто спортивні змагання. Це самміт націй і держав світу!", - додав він.

Коли ж його попросили сказати, з ким було проведено переговори під час цього "самміту", він сказав: "З представниками політичних і ділових кіл Греції, а також країн, які брали участь у Олімпіаді".

"Я набув там дуже великого досвіду… Я збираюся написати серйозну аналітичну записку президенту щодо нашої участі в Олімпіаді", - повідомив Базів.

Він сказав, що результат українських олімпійців у Афінах – це "прорив". "Бо за справу взявся нинішній уряд. А як було з попередньою Олімпіадою – то це "заслуга" тодішнього уряду", - додав він.

Як відомо, минулі зимні ігри відбувалися у 2002 році за часів прем'єра Кінаха, минулі літні ігри – у 2000 році за часів прем'єра Ющенка.

"Українська Правда"

Читайте також про корабль, на якому жили українські чиновники:

"Роттердам" – афінський "Титанік" Януковича


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування