Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жертви від теракту в Беслані можуть перевищити 150 осіб

П'ятниця, 3 вересня 2004, 19:02
Кількість жертв теракту в Беслані може значно перевищувати 150 осіб.

Про це повідомив журналістам помічник президента Асламбек Аслаханов, передає "Інтерфакс.

У той же час начальник відділу інформації і громадських зв'язків МВС Північної Осетії Ісмель Шаов у коментарі РІА "Новини" заявив, що точне число жертв захоплення школи в Беслані не відомо, але передбачається, що їх значна кількість.

"Сказати про точне число загиблих можна буде тільки після того, як рятувальники розберуть завали в спортивному залі школи. Передбачається, що під завалами є загиблі", - сказав він.

За станом на 18.45 мск, у лікарнях знаходяться 429 потерпілих у результаті теракту в Беслані. Як повідомили в Мінздоров'я Північної Осетії, усе потрібне для надання допомоги пораненим є.

"Поранені не мають потреби ні в чому. Є кров, усі медикаменти, перев'язні матеріали", - сказали в Мінздоров'я.

Поранені знаходяться в чотирьох лікарнях республіки - у лікарні Правобережного району (бесланській), і в трьох лікарнях Владикавказу.

Під час штурму в Беслані знищено двадцять терористів, з них десять - вихідці з країн арабського світу, повідомив журналістам начальник УФСБ по Північній Осетії Валерій Андрєєв.

У п'ятницю бойовики в Беслані підірвали школу - обрушився дах будинку. Перед цим зі школи вирвалася група заручників, і військові були змушені почати штурм. Терористи захопили школу під час святкування 1 вересня.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування