Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин просить Северінсен і Вольвенд не робити ведмежих послуг

Субота, 4 вересня 2004, 15:08
Україна не повинна допускати того, щоб європейське співтовариство мало підстави вказувати на явні огріхи і перекоси у виборчому процесі, вважає голова Верховної Ради Володимир Литвин.

Таку думку він висловив в інтерв'ю журналістам у суботу, знаходячись з поїздкою в Переяслав-Хмельницькому Київської області.

Коментуючи на прохання журналістів заяву співдоповідачів по Україні в Парламентській Асамблеї Ради Європи Ганне Северінсен і Ренате Вольвенд про намір винести українське питання на розгляд ПАРЄ у вересні на осінній сесії Парламентської Асамблеї, Литвин сказав: "Думаю, що тут справа наша, українська".

"Ми повинні робити все, щоб нам не вказували пальцем і не учили нас демократії", - сказав спікер.

Литвин висловив думку, що "кандидатам (у президенти) краще від цього не стане". "Ведмежі послуги їм робити не потрібно", - сказав Литвин.

На думку спікера, це повинні зрозуміти і всі державні чиновники, що "кричать про підтримку кандидата, щоб він почув, а потім нічого не роблять".

"Відразу цей лемент доходить до Європи, і нам виставляють відповідні негативні оцінки, маючи для цього підстави", - сказав Литвин.

"Тут спрацьовує принцип - загадай дурню молитися - він і лоба розіб'є", - сказав спікер, додавши: "у нас і виходить, що дуже багато дурнів, які хочуть про усяк випадок засвідчити свою відданість тому чи іншому кандидатові".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування