Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Яєчний теракт" проти Януковича приніс рекорд "5 каналу"

П'ятниця, 1 жовтня 2004, 11:57
Відеозапис "яєчного нападу" на Віктора Януковича в Івано-Франківську приніс "5 каналу" рекордні рейтинги в телеефірі та в Інтернеті.

За даними компанії Gfk-USM підсумкова програма "Час", яка вийшла о 21:00 24 вересня, мала максимальний рейтинг 4,12% (пік) у Києві і 1,41% (пік) по Україні, повідомляє прес-служба телеканалу.

Це найвищий рейтинг за всю попередню історію програми "Час", зазначається у повідомленні.

"5 канал" можна дивитися лише у 38% помешкань, охоплених дослідженнями Gfk-USM. У Києві, де покриття "5 каналу" повніше, частка аудиторії (share) під час цієї програми сягнула 11,65% (пік).

Після того, як на сайті "5 каналу" було викладено відео "яєчних атак" на Віктора Януковича та Юлію Тимошенко, сайт уперше у своїй історії вийшов на 1-е місце у рейтингу Bigmir.net (розділ – "Телебачення").

Починаючи з суботи, 25 вересня, сайт "5 каналу" зберігає 1-е місце у цьому рейтингу. У середу, 29 вересня, сайт мав 5.531 хостів та 36.079 хітів.

"5 канал" єдиний з українських телеканалів продемонстрував в ефірі уповільнене відео атаки на Віктора Януковича. Це відео – ексклюзив, відзнятий "Студією "1+1".

Нагадаємо, що у програмі "Час" 24 вересня кілька разів було показане уповільнене відео атаки на Януковича в Івано-Франківську. На відео видно, як кандидату у президенти у груди попадає кинуте з натовпу яйце, після чого він падає на землю, і охорона виносить його до автомобіля.

Читайте також:

Все про "Яєчний теракт" проти Януковича

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування