Януковичу є де піаритися і без дебатів, а Мороз дебатуватиме з Бродським

Понеділок, 4 жовтня 2004, 17:57
Уповноважений представник кандидата в президенти, прем'єр-міністра Віктора Януковича в Центральній виборчій комісії Степан Гавриш пояснює небажання Януковича брати участь у теледебатах наявністю достатніх можливостей для агітації під час робочих поїздок по країні.

Про це Гавриш сказав журналістам у понеділок.

З його слів, Янукович відвідує регіони України з робочими візитами, під час яких знайомить виборців з положеннями своєї передвиборчої програми.

Гавриш стверджує, що у Януковича немає необхідності брати участь у теледебатах для представлення своєї програми виборцям.

Гавриш також додав, що Янукович братиме участь у теледебатах після першого туру виборів Президента, повідомляють "Українські новини".

У свою чергу прес-служба штабу Ющенка нагадала, що лідер "Нашої України" братиме участь у теледебатах лише з основним своїм конкурентом – Віктором Януковичем.

У понеділок керівник президентської кампанії Віктора Ющенка Олександр Зінченко заявив на прес-конференції, що "коли в прямому ефірі зустрічаються непровладний кандидат з непровладним – це втрата часу".

Він наголосив на тому, що народний кандидат Віктор Ющенко наполягає на дебатах з кандидатом від влади Віктором Януковичем. "Якщо влада каже, що Янукович не провладний кандидат, то нехай назве інше прізвище", – сказав Зінченко.

Довірена особа Віктора Ющенка в загальнодержавному виборчому окрузі Микола Катеринчук повідомив результати жеребкування щодо участі кандидатів на посаду президента України в передвиборчих теледебатах.

Кандидати розбилися по парах таким чином:

Ігор Душин – Микола Грабар,

Анатолій Кінах – Дмитро Корчинський,

Роман Козак – Олександр Яковенко,

Богдан Бойко – Олександр Ржавський,

Олександр Омельченко – Олександр Базилюк,

Микола Рогожинський – Владислав Кривобоков,

Михайло Бродський – Олександр Мороз,

Петро Симоненко – Володимир Нечипорук,

Сергій Комісаренко – Наталія Вітренко,

Леонід Черновецький – Андрій Чорновіл.

Усі інші кандидати відмовилися від участі в дебатах.

Як повідомлялось, під час зустрічі з делегацією Парламентської асамблеї Ради Європи 27 вересня Янукович заявив, що не має наміру брати участь у телевізійних дебатах з іншими кандидатами в першому турі виборів президента, тому що занадто зайнятий як прем'єр-міністр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування