З Пустовойтенка не впала й волосина. Депутати питають батька, хто його навчив так лаятися

Вівторок, 5 жовтня 2004, 18:18
Народний депутат Андрій Шкіль заявляє, що звинувачення в хуліганських діях, висловлені на його адресу членами партії НДП, є традиційним інструментом, який проти свої опонентів застосовував ще радянський режим.

Про це він заявив на прес-конференції у вівторок, повідомляє прес-служба штабу Ющенка.

Він нагадав, що будь-які прояви політичної незгоди в СРСР неодмінно класифікувались як хуліганство. "До політичної справи прив’язували іншу складову, на якій потім і акцентували громадську увагу", - пояснив Шкіль.

На його думку, таке ж "бажання видати одну справу за іншу" має місце і в історії з "побиттям" сина Валерія Пустовойтенка.

Насправді, за словами народного депутата, ніхто не піддався на провокацію. "Навіть люди з такою статурою, як у мене та Юрія Оробця, не заподіяли би В’ячеславу Пустовойтенку таких страшних ушкоджень, про які зараз розповідають депутати від НДП", - вважає він.

"Син Пустовойтенка живий і здоровий, жодна волосина не впала з його голови", зазначили депутати.

За словами Андрія Шкіля, він не знав, що людина, яка намагалась не пустити депутатів на територію друкарні, є сином Пустовойтенка: "Вийшла якась людина й дуже довго висловлювалась нецензурно на адресу народних депутатів, при цьому так і не представившись. Я подумав, що перед нами якийсь вантажник або робочий – судячи з його лексики та кремезного зросту".

В свою чергу, народний депутат Юрій Оробець висловив співчуття до Валерія Пустовойтенка як батька. "Адже він тепер має з’ясувати, де його син вивчив стільки нецензурщини", - сказав Оробець.

Він додав, що "на відміну від Івано-Франківського інциденту, в цьому випадку не було навіть яйця". "Симуляція не врятує сина лідера НДП від відповідальності", - підсумував депутат.

На завершення теми Андрій Шкіль ще раз наголосив, що "не було навіть підстав для того, щоб припустити факт фізичного насильства щодо В’ячеслава Пустовойтенка. Хтось немудро підказав закинути таку "качку", а інші люди скористалися такою немудрою підказкою".

Читайте також:

Пустовойтенко назвав чорний ПР проти Ющенка листівками за Януковича

Син Пустовойтенка побився зі Шкілем через компромат на Ющенка

Депутати знайшли 9 тонн компромату на Ющенка. Їх тримають у темряві


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування