НА БАНКОВІЙ НА ЯНУКОВИЧА ПРИГОТУВАЛИ ЗАМАХ?

Середа, 6 жовтня 2004, 15:16
Під час візиту прем'єра Віктора Януковича до західних областей України в найближчі дні заплановане його "фізичне знищення", заявляє член "Нашої України" Юрій Кармазін.

Виступаючи з парламентської трибуни в середу, Кармазін сказав: "Політтехнологи з інших держав і з вулиці Банкової спланували, що під цей візит буде проводитися широкомасштабна провокація аж до можливого фізичного знищення із серйозними наслідками".

За словами депутата, виконувати цю акцію доручено заступнику міністра внутрішніх справ Станіславу Никитенку і начальнику департаменту зовнішнього спостереження Олексію Прилипку.

Кармазін підкреслив, що після виконання акції по знищенню кандидата планується введення в Україні надзвичайного стану, перенесення строку виборів президента і розпуск Верховної Ради.

"А обвинувачувати в усьому будуть "Нашу Україну", - підкреслив Кармазін.

Депутат із трибуни парламенту звернувся до Януковича: "Незважаючи на те, що я не є вашим прихильником, і в мене до вас є багато питань, але я не можу допустити вашого знищення".

Депутат підкреслив неприпустимість розколу України на захід і схід, а саме цей сценарій, за його словами, хочуть продемонструвати згадані ним політтехнологи.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування