ПІД СКЛАДОМ ІЗ ЧОРНУХОЮ ШУФРИЧ ЗАПРОПОНУВАВ ЮЩЕНКІВЦЯМ СУШІ

Середа, 6 жовтня 2004, 19:30
Міліція відмовилася відкрити склад №13 Національного експоцентру, де, за підозрою "Нашої України", знаходиться нелегальна друкована агітпродукція, в тому числі проти Віктора Ющенка і Олександра Мороза.

Як повідомив "Українській правді" депутат-нашоукраїнець Олександр Морозов, на приміщенні складу вивесили табличку "службове приміщення депутата Григорія Бондаренка", який є членом "Регіонів України".

За словами Морозова, ніхто з депутатів-опозиціонерів не потрапив на склад, а всі вікна завішані чорним пластиком. Водночас у одну із шпарин депутати побачили, що склад повністю заповнений запакованою у пачки агітпродукцію.

"Її більше у півтора рази, ніж число агітації, яку ми знайшли у вівторок на іншому складі Експоцентру", - сказав "УП" депутат Юрій Павленко.

Морозов додав, що до цього складу з'їхалося близько 30 депутатів фракції "Регіони України" та члени СДПУ(о) Шуфрич і Шурма.

"Вони під входом до складу накрили стіл і почали вечеряти суші. Шуфрич запропонував і нам. Сказавши, що суші не отруєні", - додав Морозов.

"Ми зв'язувалися зі спікером Володимиром Литвином і пропонували приїхати і особисто переконатися, що відбувається на цьому складі. Литвин відмовився", - сказав Морозов.

Депутат додав, що біля складу зупинився автобус із міліцією у цивільному, а також близько 30 бійців "Титану" у повному обмундируванні. З огляду на безперспективність і нереагування міліції більшість "нашоукраїнців" поїхала з цього місця.

Натомість на місце події прибув соціаліст Юрій Луценко. За його словами, на складі може знаходитися продукція із гаслом "Мороз – за Януковича".

Склад №13 з невідомою агітпродукцією "нашоукраїнці" встановили у середу вдень.

За словами нашоукраїнця Володимира Філенка, на місце події побував секретар парламентської комісії по контролю за виборами Мельничук. Але він "покрутився й зник".

Філенко зазначив, що депутати повідомили про викритий склад ЦВК, але звідти нікого не прибуло.

"Шуфрич пропонує полюбовно розійтися, бо, за його словами, на склад ми не зайдемо", - сказав Філенко.

Як відомо, за добу до цього, у вівторок увечері члени "Нашої України" знайшли на іншому складі № 56 Експоцентру агітки, спрямовані проти Ющенка, а також агітаційні матеріали за Януковича. На місце події прибула міліція, яка опечатала склад.

Також у суботу нашоукраїнці викрили багатомільйонний тираж антиющенківських агіток на фабриці "Новий друк", яка належить сину Валерія Пустовойтенка.

"Українська правда"

Читайте також:

Міліція взяла під контроль чорнуху проти Ющенка

Шуфрич думає, що чорнуху проти Ющенка надрукував він сам. Депутати ночують на складі

Депутатів із "чорнухою" на Ющенка закрили на складі Бакая. До них приїхали "регіонали"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News