Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ОБІЦЯЄ ПОВЕРНУТИСЯ ЗА ДВА ДНІ. І РАДИТЬ ПІНЧУКУ ЗАБРАТИ КАМЕРИ ІЗ ТУАЛЕТІВ

П'ятниця, 8 жовтня 2004, 22:20
Кандидат в президенти Віктор Ющенко обіцяє повернутися в Україну за кілька днів

Про це він сказав в ефірі 5-го каналу.

На запитання про його самопочуття, Ющенко сказав, що "краще, ніж те, що в мене було по багатьох параметрах".

"Я відчуваю значне покращення. Я думаю той період лікування, який сьогодні можна назвати фінальним етапом, етапом інтенсивної терапії, який я планую закінчити через декілька днів. Але в цілому йде на оздоровлення", - зазначив він.

На запитання, чи правда, що він навіть опинився в реанімації протягом останніх днів і що в нього конкретно болить, Ющенко сказав: "Та краще сказати, що не болить".

"Ви знаєте, на фоні тої клініки, яка є, звичайно бувають такі епізоди, які збігаються обставинами з різними характеристиками хвороб і тоді з'являються піки, коли і лікарям важко своєчасно реагувати, і організму".

"Але я можу сказати, що досить швидко організм справився. Так що останні 20 годин я себе почуваю просто прекрасно", - зазначив Ющенко.

Щодо роботи тимчасової слідчої парламентської комісії та висновків, які в четвер зачитав із трибуни парламенту Володимир Сівкович, Ющенко сказав, що йому складно судити, бо він виступ не читав.

Водночас, з того, що йому розповіли, він оцінив виступ як "поверхневий, легковажний, бравадний", а Сівковича назвав "командиром на білому коні, який пробує поставити крапку у задачі, яку навіть не хоче серйозно осмислювати".

Ющенко наголосив, що не хоче нікого звинувачувати, але його ситуація є "дійсно атиповою".

"Консиліум, який працює біля мене, засвідчує, що зареєстровано по світу шість випадків, які повторюють половину тих захворювань в полі атипових, які в мене є, і вірусних, і бактеріологічних, яким просто немає аналогів", - сказав Ющенко.

Він порадив не "прив'язуватися до якоїсь версії" і "не поспішати з відповіддю".

Ющенко пообіцяв оприлюднити діагноз та медичні висновках лікарів, всі обставини, але тільки тим людям, хто "ставить за мету не заховати кінці у воду, а витягти ці кінці з води і дати правду, що трапилося".

"Даю слово, що мій діагноз, етапи захворювання буде коментувати не пан Васильєв, коли я пив кумис, коли я сало їв, яке я не їв. І всі дурниці, які він там далі говорив", - водночас зазначив Ющенко.

Щодо вимог провладних сил вибачитися і маніпуляцій у пресі Ющенко сказав:

"Знаєте, мені неприємно, коли влада дуже цікавить моїм здоров'ям, коли лікар, який лікує доньку президента, допитує моїх лікарів, яка в мене хвороба, як лікується. Коли Пінчук наймає піар-компанію, яка з камерами стоїть кругом, ледь не в туалеті".

"Мені хотілося б знати скільки камер було в Баден-Бадені, коли лікувався Кучма, скільки камер, скільки українських журналістів там було. Хто пробував дізнатися стан здоров'я таким способом, яким вони дізнаються про мене", - запитав Ющенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування