Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Атака "хакерів" з "Нашої України"

Четвер, 4 листопада 2004, 15:54
Хакери – це нова загроза услід за терористами, екстремістами, націоналістами та іншою нечістю, які роздмухують ситуацію в Україні, збурюють населення і заважають демократичним виборам президента.

У четвер в ЦВК грали виставу, фінал якої невідомий – але, не виключено, це буде перенесення оголошення результатів першого туру виборів, які мають засвідчити перемогу Ющенка. А також чергова порція брехні на Ющенка через телеканалізацію Медведчука.

Шкіряні дивани на шостому поверху ЦВК біля кабінету Ківалова окупували депутати більшості. Член СДПУ(о) Шурма навіть заснув. Шуфрич вийшов із кабінету Давидовича – заступника глави ЦВК Ківалова – і почав нервово пересуватися коридором.

Гавриш вийшов із кабінету інших членів ЦВК – Качура і Бондика. Сказав, що зайшов "попити кави".

Приїхали штангіст Писаренко (також СДПУ(о), Каратуманов (з партії "Регіони України", обіцяв відплатою ющенківцям за яєчний теракт, який влаштували "націоналістичні відморозки"), Добкін, Хомутиннік, Макеєнко, Зубанов, Царьов та інші більшовики.

На питання, що робить таке почесне зібрання під кабінетом глави ЦВК – відповідь: охороняють від "нашоукраїнців" та їх хакерів.

Отже, представники Януковича стверджують, що у ніч на четвер Ющенко разом із соратниками побували у приміщенні Центральної виборчої комісії. З собою вони начебто прихопили кількох взломщиків комп’ютерних систем.

"Вночі біля 1:00 години депутати Порошенко, Ющенко, Зінченко прибули до ЦВК зі спеціалістами із комп'ютерної техніки, в народі цих людей називають хакерами", - сказав журналістам Шуфрич, який диригував дійством у ЦВК.

"Зараз ми намагаємось з’ясувати наслідки втручання в діяльність серверу ЦВК", - сказав народний депутат. "Цієї ночі стався, фактично, другий напад на ЦВК", - додав Шуфрич.

Однак інший більшовик розповів, що ющенківці лише "хотіли оволодіти сервером Центрвиборчкому". Тобто чи трапився цей акт, чи ні – невідомо.

Крім того, за словами Шуфрича, "депутати-"нашоукраїнці" ходили, кричали, вимагали все повідкривати, наскільки мені відомо, погрожували членам ЦВК".

"Депутати Третяков і кандидат Бродський погрожували оприлюднити адреси помешкання членів ЦВК, де вчаться їх діти. За моїми даними, претензії до їх висловлювань заявляла член ЦВК Ставнійчук".

"Ми обурені тиском на ЦВК і його членів щодо вимог оголосити підсумки виборів", - додав Шуфрич.

Коли ж депутатів-кучмістів запитали, де ж можна побачити цих ющенківців, які тиснуть, погрожують і хакерствують, член "Регіонів України" Каратуманов зізнався: "Вони замаскувалися під батареї та килими".

Після того Шуфрич спустився на четвертий поверх до відділу технічного забезпечення управління інформації ЦВК.

Під кімнатою знаходилось двоє людей в чорних куртках, а також троє офіційних охоронців у військовій формі. Шуфрич покликав за собою камеру каналу "Інтер" і звернувся у камеру, що люди в чорному – це "охоронці "Нашої України", і вони заважають підрахунку голосів, реально намагаються втручатись в роботу ЦВК".

Після цього Шуфрич показав, що поступово захоплює владу в Центрвиборчкомі. Він заявив, що ці люди брали участь у подіях 23 жовтня і наказав керівнику охорони ЦВК Григорію Савченку "ідентифікувати їх". Савченко, немов підлеглий Шуфрича, кинувся виконувати його наказ і переписав паспортні дані цих двох осіб.

Все це знімав "Інтер". Картина вимальовувалась як на замовлення. Тільки б устигнути у вечірній ефір.

Але вистава почала ламатися завдяки голові прес-службі ЦВК Зої Казанжи. Вона дуже делікатно, але фактично спростувала всю інформацію Шуфрича.

"У середу весь вечір ми перебували у Центрвиборчкомі (кабінет прес-служби знаходиться по сусідству з кабінетом Ківалова)", - сказала вона.

"Дійсно, вчора до ЦВК приходив Ющенко із групою депутатів, але вони не спускалися на четвертий поверх, де знаходиться відділ технічного забезпечення і з ними не було ніяких хакерів. З Ющенком були Зварич, Порошенко, Ключковський і Плющ. Може, малось на увазі, що вони – хакери?" – запитала Казанжи.

"Якщо говорити про проникнення хакерів – ви знаєте, після 18 години наше приміщення перекрито, і до нього дуже непросто зайти", - додала вона.

Казанжи також розповіла, що темою вечірньої розмови Ющенка з Ківаловим було оприлюднення остаточних підсумків виборів. Після зустрічі до Ківалова прийшли представники місії ОБСЄ.

"Мені здається, що пан Шуфрич лукавить. Можливо, Шуфрич теж тут був вчора ввечері, але я його не бачила, хоча пішла з роботи останньою. Навіть після всіх "нашоукраїнців", - розповіла Казанжи. "Шуфрич заявляє, що захищає нас від "нашоукраїнців", але "нашоукраїнці" організовано і чемно залишили ЦВК кілька годин тому".

Тим часом журналісти все прибували і прибували до ЦВК. А Шуфрич продовжував їм розповідати про хакерів і перешкоди, які здійснюють "двоє в чорному" під входом до комп'ютерної кімнати.

Але розставив крапки над "і" голова Центрвиборчкому Ківалов. "Якщо хтось хоче провести ніч і охороняти приміщення, то я як голова ЦВК не проти цього", - додав Ківалов.

Щодо сервера ЦВК, то Ківалов визнав "певні шероховатості" і повідомив про звільнення головного комп'ютерника Центрвиборчкому. Про причетність до цих підступів хакерів або ющенківців Ківалов не згадував.

P.S. Тим часом охорону будинку ЦВК знову посилено. До вечора четверга у дворі ЦВКа з'явилися 4 автобуси зі спецпідрозділами правоохоронних органів.


Читайте також:

БІЛЬШОВИКИ ПРОДОВЖУЮТЬ ОСАДУ ЦВК

ШУФРИЧ ЗАЯВЛЯЄ ПРО ДРУГИЙ НАПАД НА ЦВК. ВІН ЛУКАВИТЬ?

ГАВРИШ: ЦВК АТАКУВАЛИ ХАКЕРИ

ЦВК ЗВИНУВАЧУЄ "НАШОУКРАЇНЦІВ" У БЛОКУВАННІ РЕЗУЛЬТАТІВ ВИБОРІВ

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:10
Bloomberg: Макрон лобіює заміну фон дер Ляєн на посаді голови Єврокомісії
00:00
гімнастикаВерняєв став срібним призером чемпіонату Європи
23:51
Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку - Міноборони
23:12
У Білому домі розповіли, чому США передали Україні ракети ATACMS ще у березні
22:48
Салліван: Через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
Усі новини...