Ющенко хоче бути з Януковичем в одному кабінеті. Поговорити про "манєчкі"

Понеділок, 8 листопада 2004, 13:10
Віктор Ющенко ще сподівається, що Віктор Янукович погодиться прийти з ним на теледебати.

"Не думаю, що похована ідея дебатів", - сказав Ющенко на прес-конференції після підписання угоди з Анатолієм Кінахом.

"Я намагатимуся все зробити, щоб Віктор Федорович вийшов на дебати. Для виборців це унікальна можливість прийняти остаточне рішення. Тим більше, що дебати – це вимога закону", - додав Ющенко.

За словами Ющенка, у питанні дебатів з Януковичем ним рухає бажання "бути в одному кабінеті, говорити про долю України, навіть якщо у нас різні погляди".

"Те, що під час виборів спрацьовують емоції... Мені теж не подобалися біг-борди в Донецьку, де я в есесівській формі, які були розвішані за вказівкою влади", - зазначив Ющенко, коментуючи слова Януковича, який ображений на чорний піар.

Зараз, за словами Ющенка, "в Донецькій області крутять ролик, де на фоні наших батьків, дідів, які вигравали Велику вітчизняну війну, іде музика 1940 років, а фінальний кадр – Янукович, Колесников (голова Донецької облради), і одна фраза: фашизм не пройде".

"Що це за манєчка? Що це за видумка?", - обурився Ющенко.

Присутній керівник кампанії Ющенка Олександр Зінченко сказав, що дебати між командами кандидатів можливі лише за умови, якщо на дебати з Ющенком погодиться сам Янукович.

"За відсутності такої позиції дебати між командами неможливі, бо не дають відповіді на питання про персональну позицію кандидата", - додав Зінченко.

Після прес-конференції Зінченко також повідомив, що у Ющенка відбулася зустріч з митрополитом Української православної церкви Московського патріархату Володимиром. "Віктор Андрійович попросив благословення і отримав його", - сказав Зінченко.

Як відомо, раніше Володимир фігурував на агітаційних матеріалах Віктора Януковича.

Того ж дня Ющенко підписав угоду про підтримку з "Демократичною платформою", яка діє всередині НДП. До цієї платформи входять депутати Олег Зарубинський, Сергій Шевчук, Анатолій Кафарський.

"Українська правда"

Читайте також

ЯНУКОВИЧ ЩЕ МОЖЕ ПОГОДИТИСЯ НА ДЕБАТИ

ДЕБАТІВ НЕ БУДЕ. ЯНУКОВИЧ НЕ ВМІЄ ГОВОРИТИ МОВОЮ ЮЩЕНКА

НА ДЕБАТАХ ЯНУКОВИЧ МІГ БИ ВИБАЧИТИСЯ ЗА "КОЗЛІВ", вважають в штабі Ющенка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування