Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обіцяє, що попку Кучми спіткає невдача, а світ – епідемія

Четвер, 2 грудня 2004, 21:30
Юлія Тимошенко обіцяє, що доб'ється підписання Кучмою змін до закону про вибори, які дозволять провести переголосування другого туру.

На мітингу в Києві Тимошенко спрогнозувала, що в п'ятницю буде позитивне рішення Верховного суду, а парламент проголосує зміни до закону. "І якщо Кучма його не підпише – то ми зрозуміємо, що він є персональним ворогом".

За словами Тимошенко, на переговорах з Ющенком у присутності Кваснєвського, Солани і Адамкуса Кучма пообіцяв підписати зміни до закону.

"Якщо він цього не зроблять – у нас є бойові командири Володимир Філенко, Тарас Стецьків і Юрій Луценко. Я твердо знаю, якщо Кучма зволікатиме, у вас з командирами є чіткий план".

Тимошенко також сказала, що "є деякі симптоми хвороби Кучми".

"Він призначив заступником міністра внутрішніх справ такого собі Попкова. Це він кілька днів тому давав команду, щоб 13 тисяч міліції зі зброєю рухалися на вас. І зараз Кучма не тільки підвищив його, але і дав генерала", - сказала Тимошенко.

"Але Попков – це не вся міліція України. І під Попковим є маса військових, які не збираються виконувати його наказ. І Попков залишиться один і як попка буде повторювати прикази в пустоту", - додала Тимошенко.

Вона запевнила, що "немає офіцера, який підніме на людей зброю".

Ще Тимошенко повідомила мітингуючим, що міністр оборони Кузьмук "задумав підписати накази і позвільняти тих офіцерів, які стали на вашу сторону".

"Якщо він хоч пальцем доторкнеться до цих офіцерів, які захистили народ – то нехай Кузьмук знає, ми його ставимо нижче Кучми".

На мітингу Тимошеко повідомила про "план Кучми-Медведчука – почати вибори з першого туру".

"Вони хочуть злити Януковича і знайти іншу кандидатуру – Тігіпка або самого Кучму. Він думає, що народ його останнім часом дуже полюбив. І тепер Кучма поїхав у Москву вирішувати, кого висувати".

"Ганьба!", - відповів Майдан. "Та ганьба! Без сумнівів", - відповіла Тимошенко.

Вона також пожартувала, що, можливо, Кучма поїхав просити Путіна ще раз поздоровити Януковича.

Тимошенко також попросила людей залишатися на Майдані до повної перемоги. "Не дай Боже одна людина залишить площу – це відразу всіма фібрами відчує Кучма".

Тимошенко сказала, що тільки завдяки людям вдалося домогтися відставки Януковича.

"Ви зможете протриматися до оголошення Ющенка президентом?", - запитала Тимошенко. "Так!!!", - відповів Майдан.

Тимошенко також сказала, що акція в Україні несе надію людям у Білорусії та Росії. "Помаранчева революція стане епідемією свободи по всьому світу!", - сказала Тимошенко.

Після неї слово взяв Юрій Луценко, який сказав, що акція в п'ятницю є дуже важливою. "Учора був наш Сталінград! Завтра – Курська дуга!", - сказав Луценко.

"Українська правда"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...