Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ПІДЕ НА ПУБЛІЧНИЙ ЗАСІБ…ДЕБАТИ і не відмовляється від Кучми

Вівторок, 7 грудня 2004, 18:31
Прем'єр-міністр України, кандидат в президенти Віктор Янукович готовий до чергового тура дебатів між претендентами на головну державну посаду.

"Ми ще не обговорювали це питання. Думаю, що теледебати будуть. Я ніколи не йшов від подібного роду публічних засобів", - сказав він у вівторок в інтерв'ю журналістам у Києві, відповідаючи на запитання з приводу його участі у теледебатах.

Раніше, основні кандидати на пост президента України під час вибірної кампанії зустрічалися в теледебатах тільки один раз - перед голосуванням 21 листопада. Цей тур голосування Верховний суд визнав недійсним.

Команда Ющенка раніше заявила про готовність до теледебатів.

Віктор Янукович також повдіомив, що має намір у ході передвиборної кампанії активно відвідувати регіони. "Ми будемо зустрічатися з людьми і в регіонах, у всяких організованих і неорганізованих місцях", - сказав Янукович.

Він сказав, під час зустрічей з людьми він збирається роз'яснювати їм своє бачення моделі майбутньої нової влади з тим, щоб люди, порівнюючи її із пропозицією його опонентів, зробили свій вибір. "Люди повинні знати правду. Вони здатні дати оцінку пропонованій моделі майбутньої нової влади, чи потрібна їм така модель, чи ні", - сказав він.

Янукович спростував думку про своє дистанціювання від Кучми.

Як повідомили у штабі Януковича, про це кандидат заявив журналістам у вівторок.

"Я давно процював керівником і ціную того керівника, який завжди знаходив у собі сили, коли це потрібно, говорити "ні", - сказав Янукович, відзначивши, що в багатьох випадках Кучма підтримував його.

"Тому в нас із діючим президентом відносини були завжди відкритими й чесними. Залишаються вони такими й зараз", - cказал Янукович.

"В мене є своя оцінка (ситуації), і я ніколи не кидався словами. Сьогодні в нас екстремальна ситуація і в цій ситуації проявляються люди, їх легко розпізнати", додав він.

За матеріалами РІА "Новини", Український вибір, Інтерфакс-Україна

Читайте також:

ЯНУКОВИЧ ІДЕ У ВІДПУСТКУ і поміняв "зрадника" Тігіпка на Чорновола. Тепер його не звільниш з прем'єра

"1+1" та "Інтер" пропонують Ющенку і Януковичу свій ефір для теледебатів

Ющенко наполягає на теледебатах. Від Януковича відмовляються працівники його штабу

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування