Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченка дивують спроби Януковича стати царівною-жабою. Він обіцяє спецтехнології

Четвер, 9 грудня 2004, 15:17
Зінченко здивований спробами Віктора Януковича заперечити свій зв’язок з нині чинною владою.

Про це Зінченко сказав на прес-конференції у четвер.

"Дивують мовні ознаки опозиційності у цього кандидата (Януковича)", - сказав він, порівнявши Януковича з "царівною-жабою", яка хоче скинути свою шкіру.

"Ввійти в третій тур (Януковичу) біленьким і пухнастим не вдасться", - заявив Зінченко. "Народ розуміє, читає – і вже, слава Богу, не поміж рядків", - додав він.

Зінченко висловив припущення, що в штабі опонента Ющенка зараз "будуть змагатися не за перемогу Януковича, а проти Віктора Ющенка". Разом з тим, він висловив переконання, що розрахунок на це "не виправдає себе ні в Луганську, ні в Донецьку".

Зокрема, за словами керівника кампанії, в малих містах на Луганщині відбувається значна зміна настроїв на користь Ющенка.

Разом з тим, Зінченко назвав Донецьку і Луганську область серед першочергових "проблемних" регіонів для Ющенка.

Крім того, керівник кампанії пообіцяв застосування "спеціальних технологій" для Харкова, Дніпропетровська, Запоріжжя, Одеси, а також спрогнозував інші результати в Херсонській та Закарпатській областях.

На думку Зінченка, якщо виборча кампанія Януковича розвиватиметься за радикальним, сепаратистським сценарієм, то кандидат від влади може набрати щонайбільше 25-28% голосів.

Зінченко заперечив закиди опонентів, що Ющенкові вдалося домовитися з Кучмою, який "поставив" тепер на нього замість Януковича.

"У нас консультацій з президентом не відбувається. На Ющенка поставив не Кучма, а український народ", - відповів він.

Зінченко також пообіцяв, що після перемоги Ющенка в наступному уряді "не будуть ті люди, чиї прізвища таридиційно називали" засоби масової інформації у своїх прогнозах.

За його словами, це буде "не політичний характер призначень, а професійний", а "влада і бізнес будуть послідовно відокремлюватися".

"Багато персоналій з лави запасних вас дуже здивують", - сказав Зінченко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування