АЗАРОВ ЗІЗНАВСЯ, ЩО ПРИЙШОВ НА МАЙДАН НА ЗАПРОШЕННЯ МЕРА, але з Ющенком у нього гарні стосунки

Вівторок, 4 січня 2005, 23:00
Виконуючий обов'язки прем'єр-міністра України Микола Азаров спростував чутки про переговори, що нібито ведуться ним з Віктором Ющенком про входження в новий уряд.

"Я категорично спростовую всілякі версії, чутки про переговори. Ніяких переговорів я ні з ким не вів на предмет мого працевлаштування. Я в цьому не маю ніякої необхідності", - заявив Азаров журналістам у Києві в середу.

Пояснюючи свою появу на Майдані Незалежності в новорічну ніч, він повідомив, що його наполегливо запрошував поздоровити киян від імені чинної влади мер столиці Олександр Омельченко.

"От і вся проза. Не варто надавати цьому якесь політичне значення. Крім того, в.о.прем'єр-міністра може з'явитися там, де він вважає за потрібне", - підкреслив Азаров.

За його словами, він не боїться "ні Майдану, ні людей", оскільки йому "нема чого від них приховувати".

В.о. прем'єра також сказав, що його дуже гарні стосунки з Ющенком ні для кого не є секретом.

"У нас не було приводу, щоб ми не мали можливості потиснути один одному руки. Тим більше, поздоровити один одного з Новим роком", - заявив Азаров, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Надавати цьому якесь політичне, а тим більше містичне значення - не варто. Я не уникав спілкування з людьми. Може пресі не розповідав. І люди в мене запитували - а чого ж я не з ними? А я їм відповідав, що якщо я з вами отут увесь час ходити буду, то хто ж економікою займатися буде?", - цитує Азарова "5-й канал".

Як відомо, в останні дні в суспільстві розгорілася дискусія у зв'язку з тим, що у новорічну ніч Азаров опинився на сцені на Майдані поруч із Ющенком.

Багато хто побачив у цьому знак, що Азаров увійде в уряд при президенті Ющенку. В середу під Кабміном пройшов нечисленний пікет проти цього.

Читайте також:

За Азаровим не простежили, коли він ліз на сцену. Але переговорів з ним не ведуть

Прихильники Ющенка запропонували взяти Азарова в Кабмін разом з Кучмою

Працевлаштувавши Азарова, Ющенко не подружиться з Донецьком

Ющенко одержить перше попередження. За Азарова

Навіть Азаров прийшов на Майдан з Ющенком


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування