Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко віддав Морозу гарні портфелі. Зараз шукають головного розвідника

Четвер, 3 лютого 2005, 17:08
Фракція соціалістів задоволена посадами, які їм запропонував президент Віктор Ющенко.

"Ступінь серйозності ділянок, які отримає СПУ, є достатньою, як і відповідальність за них", - сказав член СПУ Юрій Луценко, який брав участь у зустрічі Олександра Мороза з Ющенком.

За словами Луценка, про успішність зустрічі Ющенка з Морозом свідчить те, що "більшість часу вони обговорювали спільні дії на виборах-2006, аж до формування спільного списку".

Луценко не став коментувати, які посади отримає Соцпартія. "Більшість пропозицій Олександра Мороза була задоволена, по деяких кандидатурах була негативна відповідь, по деяких запропоновано заміни".

Коментуючи, чому затвердження уряду не відбулося в четвер, Луценко сказав: "Ющенко хоче створити Кабмін не для форми, а раз і надовго".

За словами Луценка, в другій половині дня до Ющенка приїхали соратники та спікер парламенту Володимир Литвин: "Вони шліфують контури нової влади".

Луценко припустив, що не до кінця сформований силовий блок уряду, "не до кінця знайдено рішення по керівнику податкової адміністрації, зовнішньої розвідки, деяких губернаторів".

Як відомо, очікується, що голосування за Юлію Тимошенко на посаду прем’єра та формування Кабінету міністрів відбудеться у п’ятницю.

"Українська правда"


Читайте також:

Мороз майже домовився з Ющенком, але "прилетіла" Юля

ТИМОШЕНКО НЕ СТАЛА ПРЕМ'ЄРОМ У ЧЕТВЕР. ЧЕРЕЗ МОРОЗА

Луценко може забрати МВС замість Турчинова


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування