Медведчук судиться з віце-прем'єром Рибачуком

П'ятниця, 4 лютого 2005, 18:47
Рішення щодо позову колишнього голови адміністрації президента Кучми Віктора Медведчука проти віце-прем'єр-міністра з Євроінтеграції Олега Рибачука Печерський суд винесе у понеділок, 7 лютого.

Про це стало відомо після четвертого і останнього засідання у справі, де колишній глава адміністрації Леоніда Кучми захищає свою честь, гідність та ділову репутацію, повідомив телеканал "5 канал" в п’ятницю.

Медведчук просить суд зобов'язати Рибачка публічно вибачитися перед ним за те, що той розповсюдив розшифровки аудіозаписів розмов, в яких ідеться про фальшування результатів президентських виборів.

На думку позивача, Рибачук оприлюднив неперевірену інформацію. Як докази фігурували і записи програми "Час" 5 каналу, де гостем у ведучого Андрія Шевченка був Рибачук, який коментував ці аудіозаписи.

Лідер есдеків вимагає, аби віце-прем'єр спростував тодішні слова в ефірі 5 каналу. Адвокат Медведчука Петрашко відмовив журналістам 5 каналу в коментарі.

Натомість адвокат Рибачука Анжеліка Лабунська наголошує, що записами має займатися СБУ чи Генпрокуратура.

"Я вважаю, сторона не навела докази, на які посилається. Та й сама позовна заява - це намагання дати оцінку подіям, які повинні дати інші компетентні органи", - зауважила Лабунська.

Читайте також:

Медведчук – законослухняний "немільярдер" та йде в гості до Кучми

Як Янукович фальсифікував вибори. Частина 3

Як Янукович фальсифікував вибори. Частина 2

Як Янукович фальсифікував вибори. Перехоплені телефонні розмови штабу

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування