Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров не прийшов здавати справи Тимошенко

Субота, 5 лютого 2005, 12:09
Попередній склад Кабінету Міністрів на засіданні в суботу, 5 лютого, передав справи новому Кабміну, склад якого президент Віктор Ющенко затвердив 4 лютого.

Засідання двох складів уряду провела прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.

Вона висловила подяку міністрам попереднього Кабміну за відповідальну роботу, за те, що вони працювали на своїх посадах так, як вважали ефективним.

Тимошенко також зазначила, що після свого призначення виконуючою обов'язки прем'єра 24 січня вона двічі проводила засідання з попереднім складом Кабміну, і протягом двох тижнів вони спільно вирішували невідкладні питання.

Прем'єр запропонувала міністрам нового й попереднього складів провести співбесіду в міністерствах для того, щоб перейняти кращий досвід своїх попередників і ознайомитися із нагальними питаннями у своїх відомствах.

Від імені попереднього Кабміну на засіданні виступив колишній віце-прем'єр Дмитро Табачник, оскільки, зі слів Тимошенко, екс-віце-прем'єр і міністр фінансів Микола Азаров, який очолював попередній уряд після звільнення Віктора Януковича 5 січня, відсутній в Україні за станом здоров'я.

Табачник привітав новий Кабмін з високим рівнем довіри, яку висловив йому парламент, затвердивши програму його діяльності.

Він побажав новому Кабміну успіхів у здійсненні задуманого.

На завершення офіційної частини засідання двох Кабмінів, яке тривало 20 хвилин, Тимошенко запропонувала міністрам старого й нового складів, які сиділи один напроти одного, потиснути один одному руки.

Після чого Тимошенко попросила журналістів вийти із залу засідання для того, щоб міністри могли поспілкуватися в неформальній обстановці.

На засіданні нового уряду Тимошенко доручила міністрам нового Кабінету Міністрів протягом тижня сформувати 5 пріоритетних завдань у своєму відомстві, а також протягом двох тижнів підготувати програму дій Кабміну на 2005 рік.

Як повідомляло агентство, віце-прем'єр з європейської інтеграції Олег Рибачук назвав засідання нового й старого уряду ритуальним.

4 лютого Ющенко за згодою Верховної Ради призначив Тимошенко прем'єром.

Рада схвалила програму дій нового Кабміну за назвою "Назустріч людям" на 2005-2010 роки.


Українські новини


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування