Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поки Кобзон відходив від операції, його використали в політичних цілях?

Середа, 2 березня 2005, 14:13
Співак і депутат російської держдуми Йосип Кобзон заявляє, що не причетний до ролика з використанням його пісні "Если не будет гражданской войны", який транслювався перед переголосуванням другого туру виборів президента.

Про це йдеться в його відкритому листі, розміщеному в газеті "Факты" у середу.

"Я не мав жодного стосунку ні до ідеї створення такого, з дозволу сказати, "відеопродукту", ні до випуску цього кліпу на телеекрани України. Більше того, мені навіть не довелось хоча б одного разу подивитися цей кліп!" - заявив Кобзон у своєму листі.

Він також стверджує, що його "боляче зачепив заклик пана Томенка "розібратися" з агітаційним відеокліпом, у якому був використаний запис пісні в його виконанні".

"Пана Томенка не зупиняє навіть те, що в українській пресі неодноразово заявлялося про мою повну непричетність до створення цього кліпу", - стверджує Кобзон.

"Мені й у голову не могло прийти, що змонтована без мого відома пісня у вигляді кліпу буде використовуватися в чиїхось політичних цілях. А потім, до всього, ще й стане предметом ідеологічних провокацій", - стверджує Кобзон у листі.

Він також підкреслив, що "не звик виправдовуватися, тим більше в ситуації, коли виправдовуватися просто нема в чому".

Він також зазначив, що шкодує, "що протягом трьох останніх місяців, проведених після дуже тяжкої операції в Берліні", у нього не було можливості "реагувати на події, які відбуваються в моїй рідній Україні".

"Я не міг відповісти не те що на деякі несправедливі докори в мою адресу, але навіть і на щирі слова підтримки, передані мені сюди, у Німеччину, від багатьох моїх старих добрих друзів з України", - сказав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування