Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СТВОРИЛИ ПАРТІЮ ЮЩЕНКА. Вона іде на вибори з Тимошенко і Литвином і більше ні з ким

Субота, 5 березня 2005, 12:12
Президент Віктор Ющенко на парламентські вибори 2006 року хотів би сформувати блок разом з Блоком Юлії Тимошенко і Народною партією Володимира Литвина.

Про це Ющенко заявив на відкритті з'їзду "Народного союзу "Наша Україна".

"Сьогодні і багато разів я проговорював з Юлією Володимирівною Тимошенко: Ми бачимо вас в 2006 році в одній команді!", - сказав Ющенко.

"Володимир Михайлович Литвин! Ми бачимо 2006 рік в єдиній команді, з партією "Народний союз "Наша Україна", Блоком Юлії Тимошенко і Аграрною партією України", - також сказав Ющенко.

За словами Ющенка, для створення такого блоку "доведеться зробити роботу".

Водночас Ющенко наголосив, що блок на виборах 2006 року буде складатися тільки з цих трьох сил: "Коаліція буде єдина із трьох політичних сил. Це те кредо, на якому ми стоїмо".

При цьому Ющенко сказав, що двері нової партії "відкриті" для інших політичних сил.

Ющенко також розкритикував рішення Української народної партії Юрія Костенка і Народного Руху України Бориса Тарасюка не вливатися в ряди "Народного союзу "Наша Україна".

"Окрему репліку скажу приглушеним, нейтральним тоном – мене дуже засмутили ідеї, прийняті двома нашими партнерами – Українською народною партією і Народним Рухом України. Відносно того, що вони ідуть самостійно на вибори 2006 року".

"Це помилка, але ці люди мали право приймати те рішення, яке прийняли. Я від цього не тішуся, але такі обставини. Наші двері відкриті".

Ющенко сказав, що "вибори 2006 – це одне з найперших завдань, яке лягає на плечі нової сили "Народного союзу "Наша Україна".

"Ми вибудовуємо амбіційні сили на виборах 2006 року! Хочу, щоб ви до цього готувалися. Ми не програємо вибори 2006 року, а обов'язково виграємо!", - сказав Ющенко.

Ющенко сказав, що зараз тільки починається формування "Народного союзу "Наша Україна". Він додав, ця партія створюється з гаслом "як консолідувати всі сили навколо цінностей Майдану".

З'їзд "Народного союзу "Наша Україна" проходить у київському Палаці спорту. У роботі з'їзду бере участь близько 6 тисяч делегатів.

Своїм першим рішенням з'їзд ухвалив створення партії "Народний союз "Наша Україна". За це проголосували 6 394 учасники, проти - 9, утрималися - 8 делегатів.

Після оголошення про створення партії учасники з'їзду підвелися зі своїх місць і почали скандування "Ющенко! Ющенко!".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування