Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Приват позиватиметься проти Григоришина за обленерго Суркіса?

Понеділок, 7 березня 2005, 10:07
Голова наглядової ради "Приват-Банку" Ігор Коломойський не виключає судового позову проти свого ділового партнера, російського бізнесмена Костянтина Григоришина, якщо їм не вдасться досягти порозуміння в справі українських обленерго.

В інтерв'ю ТСН у неділю Ігор Коломойський сказав, що Костянтин Григоришин необгрунтовано робить вигляд, що обленерго, у тому числі - у Полтаві та Івано-Франківську - належать лише йому.

За словами Ігоря Коломойського, у березні мають відбутися збори акціонерів обленерго. Якщо до того не буде досягнуто порозуміння з Григоришиним, Коломойський готовий до судових дій. Його претензії до Григоришина в такому разі можуть мати діапазон від порушення прав акціонерів до шахрайства.

За даними польського журналу "Wprost", Ігор Коломойський посідає 12 місце у списку найбагатших людей Центральної та Східної Європи.

Як відомо, минулого місяця Григоришину вдалося змістити менеджерів низки обленерго, зокрема "Прикарпаття-" та "Полтава"-, якими раніше керували менеджери Суркіса.

Читайте також:

Григоришин знову отримав право виганяти менеджерів Суркіса

Григоришин з "Альфою" захопили обленерго, яким керував Суркіс

Григоришин вигнав Суркіса зі ще одного обленерго


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування