ГЕНПРОКУРАТУРА ЗАТРИМАЛА НАЙБЛИЖЧОГО СОРАТНИКА АХМЕТОВА

Середа, 6 квітня 2005, 14:16
Голова Донецької облради Борис Колєсніков, викликаний у середу на допит до Генпрокуратури, затриманий.

Цю інформацію підтвердило джерело в Донецькій обласній раді, передає "Остров".

Як повідомила прес-секретар Колєснікова Олена Бондаренко, в середу на 10 годину ранку був призначений запланований допит його як свідка у так званій "справі про сепаратизм".

"Після 3,5 годин очікування, раднику Колєснікова з правових питань подзвонив слідчий, який веде цю справу, і сказав, що Колєснікова затримано. Колєснікову потрібен адвокат", - підкреслила Бондаренко. Причин затримки голови Донецької обласної ради слідчий не пояснив.

Також, як повідомила керівник прес-служби фракції "Регіони України" Людмила Харів, фракція зібралася на екстрене засідання у зв'язку із цим затриманням. Деякі депутати "Регіонів України" направляються в Генпрокуратуру для захисту Колєснікова.

Також надійшла інформація з посиланням на Генпрокуратуру, що, нібито, затримання Колєснікова не пов'язане з так званою "справою про сепаратизм". Причиною затримання називається якийсь факт вимагання, який, нібито, мав місце з боку Колєснікова.

У свою чергу Бондаренко назвала цю версію малоймовірною, оскільки в цьому випадку, за законом, Генпрокуратура мала повідомити, у якій справі Колєсніков викликається на допит.

Колєсніков у середу зранку вилетів з Донецька на другий допит у Генеральну прокуратуру в рамках кримінальної справи про сепаратизм і зазіхання на державну цілісність України.

Читайте також:

У СЕРЕДУ ВІДНОВЛЯЮТЬСЯ ДОПИТИ ГУБЕРНАТОРІВ У СПРАВІ ПРО СЕПАРАТИЗМ

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...