Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛУЦЕНКО ОБІЦЯЄ ЩЕ ЗАТРИМАННЯ ВІДОМИХ ЛЮДЕЙ

Четвер, 7 квітня 2005, 16:39
Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко заявляє, що мають бути інші затримання у справі глави Донецької облради Бориса Колесникова, серед яких будуть досить відомі люди.

Про це Луценко заявив, виступаючи в четвер у Верховній Раді.

"Ця справа вийде на інших відомих в Україні осіб і, хоча ця справа знаходиться у провадженні Генеральної прокуратури, наша слідча бригада (МВС) готова до наступних затримань, тому що фігурантами (справи Колесникова) є досить відомі особи, які не зможуть прикритися політичною справою, а будуть відповідати за сугубо кримінальні справи".

За його словами, слідство володіє достатньою доказовою базою по цій кримінальній справі. "Місяць слідча група з Києва в кількості 100 осіб працювала в Донецьку, і я пишаюся тим, що не було жодного витоку інформації", - сказав він.

"Ми не тільки розслідували цю справу, але й пішли глибше - подивилися, що відбулося із цими підприємствами (акції яких були отримані шляхом здирництва), і піймали людей на чорному потоці неоподатковуваних податком грошей. Ця справа буде набагато глибшою, ніж здається", - сказав глава МВС.

Відповідаючи на питання журналістів, чи можливий арешт попереднього глави Донецької обладміністрації, Луценко сказав: "Його прізвища немає в моїх зведеннях".

Коментуючи заяву депутатів від опозиції про те, що справа Колесникова є політичним переслідуванням, Луценко відзначив:

"Зараз ми бачимо першу атаку на МВС, Генпрокуратуру й слідство тих людей, які звикли, що в них є табу на відповідальність за порушення закону. Я впевнений у собі і в тому, що в мене є абсолютна свобода дій щодо злочинців: президент України жодного разу мені не подзвонив, жодного разу не сказав "Стоп", жодного разу не сказав "Фас". Я буду працювати на цій посаді доти, поки такий режим буде".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...