Соратники Зварича радять йому йти у відставку, якщо не покаже диплом

П'ятниця, 6 травня 2005, 17:04
Голова УНП Юрій Костенко вважає, що міністр юстиції Роман Зварич повинен подати у відставку, якщо з'ясується, що в нього немає диплома про вищу освіту з Колумбійського університету.

"Якщо справді з'ясують, що диплома немає, то Зваричеві варто таки подати у відставку, адже представники нової влади неодноразово наголошували, що вона має бути чесною, моральною та відкритою", - сказав Костенко в коментарі "Львівській газеті".

"Сам міністр юстиції, наскільки пам'ятаю, також виголошував гасла про те, якою має бути нова команда. І там теж фігурували поняття "чесність" і "порядність". Отже, якщо так сталося, що освіти вищої немає, то потрібно підкріпити ці слова відставкою, тобто ділом", - вважає Костенко.

В той же час член фракції "Наша Україна", радник президента з політичних питань Борис Беспалий "не бачить скандалу" у ситуації зі Зваричем.

"Я не бачу скандалу, а ви запитуєте про те, чи має міністр через скандал подавати у відставку. Звичайно, я знаю, про що йдеться, але якщо після кожної публікації в інтернет-виданні міністр подаватиме у відставку... Поважаю четверту владу, але поважаю й міністрів", - сказав Беспалий.

"Якщо з'ясується, що Зварич обманював громадськість, то він має вчинити, як будь-який обманщик, але хотів би говорити гіпотетично, адже так можна сказати про кожного", - вважає депутат.

"Єдине, що мене тішить у цьому, – немає інших приводів для скандалів, бо колись міністри крали мільйонами...", - додав він.

Читайте статтю, після якої почався "зваричгейт":

Міністр Зварич – ще один проФФесор?

Читайте також:

ЗВАРИЧ ЗІЗНАВСЯ, ЩО НЕ МАЄ ЮРИДИЧНОЇ ОСВІТИ

Міністр Зварич в облозі - розповідає правду про свою освіту та викладацьку діяльність

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...