Лукашенко сказав Україні не покрикувати, а дивитись на себе

Субота, 7 травня 2005, 18:39
Президент Білорусії Олександр Лукашенко вважає, що Україна повинна звернути увагу насамперед на свої проблеми, а не втручатися у внутрішні справи Білорусії.

Про це він заявив, виступаючи в суботу на урочистих зборах, присвячених 60-річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні, повідомляє РІА "Новости".

"Коли вже звідти починають покрикувати в наш бік, я просто звертаю увагу - подивіться на себе й займіться облаштуванням своєї землі, своєї економіки - там стільки проблем, а в Білорусь не треба лізти", - сказав він.

"Захід і США багато чого обіцяли Україні. Але що реально принесли перші місяці правління нового президента", - відзначив Лукашенко.

За його словами, на Україні "наполовину, від поганого до гіршого, знизилося виробництво, відбувся обвал національної валюти, є багато інших проблем".

Глава білоруської держави нагадав, що, коли Білорусія добровільно відмовилася від володіння ядерною зброєю, країні теж обіцяли "повну безпеку, захист білоруського народу, фінансову й економічну підтримку".

"Нічого із цього Білорусь не одержала, у той час як вартість вивезеного ядерного потенціалу оцінювалася в $7 мільярдів", - підкреслив Лукашенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування