Ющенко провів ветеранів по Хрещатику

Понеділок, 9 травня 2005, 14:42
По Хрещатику від Бессарабської до Європейської площі пройшла урочиста колона з нагоди Дня перемоги.

Попереду колони несли знамена 1, 2, 3 і 4 українського, а також 1 і 2 білоруських фронтів. Попереду йшов прапороносець з червоним прапором.

Колону очолював президент Віктор Ющенко разом з дружиною і дочкою.

Разом з ним попереду колони стояли голова Верховної Ради Володимир Литвин, прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, перший віце-прем'єр Анатолій Кінах, держсекретар Олександр Зінченко, віце-прем'єр Микола Томенко, віце-прем'єр Олег Рибачук.

Крім того, у колоні йшли секретар РНБО Петро Порошенко, міністр транспорту Євген Червоненко, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, міністр оборони Анатолій Гриценко, голова СБУ Олександр Турчинов, київський міський голова Олександр Омельченко, губернатор Київської області Євген Жовтяк.

 
Фото прес-служби президента
 
З тротуарів за колоною спостерігали глядачі. Дощ, що йшов зранку 9 травня, на цей час практично припинився.

Дійшовши до Європейської площі, ветерани на автобусах відправилися до музею Великої Вітчизняної війни, де мають роздавати солдатську кашу.

До прибуття на Хрещатик керівництво держави поклало квіти до пам'ятника на Могилі невідомого солдата у Парку Вічної Слави у Києві. Увечері на Майдані Незалежності відбудеться концерт. В 21.00 відбудеться урочистий салют.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування