Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЕДВЕДЧУКА І СУРКІСІВ ВИКЛИКАЮТЬ У МВС ЧЕРЕЗ БАЗУ "ДИНАМО"

Середа, 1 червня 2005, 11:13
Міністерство внутрішніх справ запрошує для надання пояснень Григорія та Ігоря Суркісів та Віктора Медведчука для надання пояснень і представлення всіх документів по будівництву санаторно-оздоровчого комплексу "Динамо" в селі Жденієво Закарпатської області.

Про це повідомляє Департамент зв’язків з громадськістю МВС.

Суркісів та Медведчука викликано на 3 червня 2005 року на 10.00 годину до управління МВС України в Закарпатській області.

Згідно з інформацією, зібраною працівниками МВС України, встановлено, що загальне керівництво будівництвом всього об’єкту здійснював колишній міністр транспорту та зв’язку Георгій Кірпа, який бував на об’єкті кожного тижня.

Від Закарпатської обласної державної адміністрації на об’єкті постійно перебував заступник глави Закарпатської ОДА Чомоляк, а також дружина екс-глави адміністрації президента України Оксана Марченко.

Фінансувався об’єкт за кошти Львівської залізниці. Частину виконаних робіт, як не дивно, оплатила Львівська обласна організація глухих.

Електрифікацію об’єкта зроблено за державні кошти, а відповідні роботи велися відкритим акціонерним товариством "Закарпатенерго" (57% акцій перебувають в державній власності).

Газифікація об’єкта виконувалася згідно листа глави Закарпатської обласної державної адміністрації Різака до Львівської залізниці, керівники якої сплатили 6 мільйонів гривень за газифікацію даного об’єкта.

Будівництво дороги велося з державного бюджету України Закарпатським облавтодором.

Благоустрій прилеглих територій оплатила Львівська обласна організація глухих, зазначає ДГЗ МВС.

"Українська правда"

Читайте також:

Дача Медведчука на базі "Динамо"


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...