Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко підкорила своїх колег, хоч її назвали жорсткою

П'ятниця, 3 червня 2005, 15:13
Прем'єр Юлія Тимошенко, яка вперше взяла участь як повноправний член Ради голів урядів країн СНД, сподобалася колегам-чоловікам.

"Енергійна й діяльна. Таким і має бути прем'єр-міністр, - сказав про Тимошенко прем'єр Грузії Зураб Ногаіделі.

"Я думаю, що ті успіхи, яких в Україні вже домоглися після президентських виборів, значною мірою її заслуга", - сказав прем'єр Азербайджану Артур Расізаде, говорячи про свої враження від участі Тимошенко в засіданні Ради.

За словами Расізаде, активна участь Тимошенко на першому ж для неї як прем'єра засіданні РГУ колеги-чоловіки сприйняли "абсолютно позитивно".

"Дуже досвідчений, грамотний і діяльний глава уряду - така думка у нас склалася про Тимошенко як про колегу. Безсумнівно, чарівна й дуже гарна - це наша думка як чоловіків про настільки ефектне поповнення наших рядів", - додав до слів свого прем'єра перший віце-прем'єр Азербайджану Аббас Аббасов.

Іншу думку висловив глава тільки однієї з делегацій, і то на умовах анонімності. "Занадто тверда для жінки як політика. Це їй заважає повністю використати свої жіночі чари в спілкуванні з колегами-чоловіками, які не можуть не помічати її краси. Але жорсткість відштовхує", - сказав цей політик.

Із всіх голів урядів 12 країн - членів СНД Тимошенко користується в журналістів найбільшою увагою. Вона впевнено тримається, охоче відповідає на питання тих кореспондентів, яким вдається пробитися до неї з питанням крізь українсько-грузинську охорону й колег-журналістів.

"Сама Юлія Володимирівна в цілому задоволена своєю участю в цьому засіданні, а свою думку про проведені переговори вона висловить пізніше на прес-конференції", - сказав прес-секретар українського прем'єра Віталій Чепінога.

РІА "Новості"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування