Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У справу Януковича додано нові епізоди. Його 3 години чекали з УБОЗу

Понеділок, 6 червня 2005, 16:07
Лідера Партії регіонів, екс-прем'єра Віктора Януковича допитували в Київському УБОЗі у справі щодо сепаратизму, а також щодо виділення коштів призерам Олімпійських ігор.

Про це після понад 3-годинного спілкування зі слідчими, Янукович повідомив в інтерв'ю журналістам, які очікували його біля входу до приміщення Київського УБОЗу. Янукович увійшов до будинку УБОЗ близько 11:40 і вийшов з нього близько 14:40.

В понеділок він з'явився до Київського УБОЗу для дачі пояснень з приводу надання Кабінетом міністрів 4 млн. 800 тис. грн. з резервного фонду держбюджету на закупівлю обладнання для державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Донецьк".

Відповідаючи на питання, чи будуть надалі представники прокуратури викликати його на допити, Янукович зазначив: "Я не можу цього сказати, іде слідство. Це може бути в будь-який час, в будь-який день. Мене, наприклад, зараз запросили дати пояснення у справі щодо сепаратизму, щодо виділення коштів призерам Олімпійських ігор".

"Це також питання, яке викликає у мене великі сумніви. Чому воно виникло?", - запитав, відповідаючи на запитання журналістів, Янукович.

Він зазначив, що він не має претензій до слідчих, які його допитували. "Вони виконують свою роботу, вони тут ні при чому... У мене до них жодних питань", - сказав Янукович.

Разом з тим він сказав, що йому неприємний факт його виклику в правоохоронні органи через засоби масової інформації. "Я сказав і зараз повторю, якби це робилося не через засоби масової інформації, у мене б запитань не було. Але навіщо мене так принижувати?", - сказав лідер Партії регіонів.

Він додав, що публічні виклики на допит відбиваються також на сім'ях тих, кого викликають.

"Але ви уявіть, у якому стані сім'ї цих людей. От моя сім'я, мої діти, онук уже розуміє, дивиться телевізор, що викликають діда в міліцію. Звісно, це неприємно", - зазначив Янукович.

Янукович підкреслив, що він за жодних умов не збирається ухилятися від слідства шляхом виїзду за кордон.

"Я казав і зараз кажу, мені нічого боятися, не потрібно переховуватися. Я не почуваю себе винним, тому я буду жити у своїй країні, на своїй землі", - заявив політик.

За матеріалами УНІАН та Українських новин


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування