Кінах віддасть свій список-29 Ющенку

Середа, 8 червня 2005, 12:39
Перший віце-прем'єр Анатолій Кінах ініціює проведення наради у президента Віктора Ющенка з приводу приватизації, яка має покласти край "спекуляціям" навколо цих питань.

Про це Кінах повідомив в інтерв'ю "5 каналу" у вівторок.

"Ця нарада повинна покласти край голосним політичним емоційним заявам і спекуляціям навколо питань приватизації", - сказав він.

За словами Кінаха, у ході цієї наради планується визначити стратегію приватизації і механізми зміцнення її правової складової.

"Влада не допустить початку в країні чергового переділу власності поза законом або ринковою конкуренцією", - заявив перший віце-прем'єр.

Як відомо, 13 травня Кінах повідомив, що очолювана ним міжвідомча робоча група затвердила перелік з 29 стратегічно важливих підприємств, законність приватизації яких поставлена під сумнів новим керівництвом держави. Тоді ж Кінах інформував про плани найближчим часом передати цей список на затвердження президентові, після чого - обнародувати.

Однак 16 травня прем'єр-міністр Юлія Тимошенко оголосила, що жодного переліку приватизованих, але таких, що підлягають дооцінці підприємств, не існує.

Водночас Ющенко наприкінці травня заявив про існування проекту переліку підприємств, приватизація яких може бути оскаржена. Тоді ж він пообіцяв обнародувати цей перелік протягом декількох днів, але дотепер цього не відбулося.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

КІНАХ НАПОЛЯГАЄ, ЩО КАБМІН МАЄ СПИСОК З 29 ПІДПРИЄМСТВ

У РОСІЇ ОПРИЛЮДНЕНО 29 ПІДПРИЄМСТВ НА ДОПЛАТУ ЗІ СПИСКУ КІНАХА

Тимошенко "подякувала" Кінаху і сказала, що в неї вже повна папка

Кінах просить Тимошенко не "переводити стрілки"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування