Богатирьова писатиме спростування по Януковичу, бо на неї образилися

Середа, 8 червня 2005, 14:09
Лідер фракції "Регіони України" Раїса Богатирьова напише спростування про свою готовність очолити Партію регіонів.

Про це повідомляє сайт Віктора Януковича.

За інформацією сайту, "публікацію фрази про те, що вона начебто "готова очолити партію" (Богатирьова) сприйняла як непорозуміння і неправильно потрактовані, вирвані з контексту слова".

"Зараз Раїса Василівна готує свій коментар у відповідь на численні листи рядових членів Партії регіонів, які заявляють про одностайну підтримку Віктора Януковича", - говориться в повідомленні.

Там також розміщено лист мешканців Хмельницької області, де висловлюється "занепокоєння" можливою зміною лідера партії.

"За нашим переконанням, єдиним лідером партії може бути тільки Віктор Федорович Янукович. Всі інші заяви, як публічні, так і кулуарні, несуть глибоку шкоду не тільки партії, але і майбутньому нашої незалежної держави. Віктор Федорович є нестандартним політиком, багатьох з яких ми часто спостерігаємо з телевізійних екранів. Янукович – це державний діяч міжнародного рівня", - говориться в листі, який написаний російською мовою.

Під листом стоїть 12 підписів.

Водночас, за словами члена фракції "Регіони України" Тараса Чорновола, "сьогодні питання про зміну лідера партії взагалі не стоїть".

"Будь-які пертурбації, будь-які зміни напередодні виборів – небезпечні, особливо якщо це відбувається між двома виборами", - вважає він.

Читайте також:

Януковича не звільняють, але Богатирьова готова його замінити


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News