Тимошенко згодна пробачати кучмістів і ставить у приклад колишніх членів СДПУ(о)

Середа, 8 червня 2005, 18:36
Прем’єр Юлія Тимошенко не бачить проблеми в тому, що до фракції БЮТ у парламенті переходять депутати з колишніх прокучмівських фракцій.

"У всіх фракціях є депутати колишньої більшості", - сказала Тимошенко на прес-конференції в середу.

"Ми намагаємося запрошувати у фракцію тих депутатів, які були під ігом старої влади. Ви знаєте, як тоді діяли через репресії, скільки тримали кримінальними справами кожного депутата", - сказала Тимошенко.

За її словами, якщо такі депутати відчувають, що "здатні займати самостійну позицію, то потрібно мати право пробачати людей і давати шанс на інше життя".

"Це дуже вдячна справа! Гірше – це помста, розправа. Я, яка пройшла через ці жорнова, не хочу нікому побажати такого", - сказала Тимошенко.

Вона також додала, натякаючи на Олександра Зінченка, що є "прекрасні приклади, коли люди приходили з фракції СДПУ(о) і ставали членами команди нинішньої влади".

Відповідаючи на питання журналістів, Тимошенко відкинула побоювання, що у Київській і Дніпропетровській областях районні осередки "Батьківщини" очолять представники СДПУ(о).

"Там у нас достатньо сильні керівники. І якщо є спроби перехопити владу – наша партія настільки сильна, що просто це не зробити", - сказала вона.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...