Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Березовський захистив Тимошенко від лобіста Нємцова

Четвер, 9 червня 2005, 16:08
Опальний російський олігарх Борис Березовський готовий вкласти в українську економіку всі кошти, виручені ним від продажу власності в Росії.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті Сегодня"

"Я б із задоволенням усе, що виручив від продажу власності в Росії, а це мільярди доларів, уклав сьогодні в українську економіку", - сказав Березовський на питання, скільки грошей він вклав в українську економіку.

Березовський не уточнив назв конкретних підприємств, у яких він зацікавлений. Підбирати підходящу сферу для вкладення коштів він буде, спираючись на рекомендації своїх людей, які вже працюють над цими питаннями в Україні, відзначає "Сегодня".

Березовський також заявив, що в нього "залишилося бажання приїхати в Україну", але поки він не одержував офіційного повідомлення про одержання української візи.

На питання про критику нового уряду України з боку російських політиків, у тому числі Бориса Нємцова, Березовський сказав, що не підтримує цю політику.

"У мене викликає різку реакцію усе, що Нємцов робить в Україні, Нємцов- це "п'ята колона", він намагається зруйнувати стосунки між Ющенком і Тимошенко, він діє так, начебто виконує команди з Кремля", - сказав Березовський.

"Нємцов лобіює інтереси "Альфа-груп". "Альфа" брала участь в останній енергокризі, я вважаю, що Тимошенко абсолютно права в оцінці подій, можливо, не в методах, а саме в оцінці подій на ринку бензину", - відзначив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування