Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Щуплий" Пукач не вбивав Гонгадзе, бо не вистачило сил?

П'ятниця, 1 липня 2005, 12:05
Колишній адвокат генерала Пукача Сергій Осика вважає, що Пукач не міг вбити журналіста Георгія Гонгадзе, тому що в нього є "залізне" алібі, до того ж він "фізично слабкий".

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Сегодня" у п’ятницю.

"У день викрадення Георгія генерал знаходився на робочому місці і займався кадровою роботою, і у нього є, таким чином, "залізне" алібі", - сказав Осика.

"Я в житті не міг би подумати, що Пукач може вбити людини. Крім того, він фізично слабкий, маленький — 160 см. зросту, щуплий і з животиком. І судячи з його характеру, я не вірю, що він міг когось душити або вбивати", - відзначив він.

На його думку, генерала не могли послати вбивати Гонгадзе. "Це виглядає так, начебто генерала посадили в танк, щоб виграти сталінградську битву", — сказав він.

За припущенням Осики, обвинувачувані у вбивстві Гонгадзе Валерій Костенко і Микола Протасов могли обмовити Пукача, після того, як під час слідства їм пояснили, що Пукач ніколи не дасть про себе знати.

"Можливо, їх переконали в тому, що він вже мертвий. Тому-то Пукача забирати в Україну з Ізраїлю не дуже-то і квапляться", - заявив він.

Як відомо, адвокат Осика захищав Пукача в суді у 2003-2004 роках. Тоді генерала звинувачували в знищенні журналу виїздів групи зовнішнього стеження МВС, яка стежили за Гонгадзе. Генерала затримали, однак незабаром суд випустив його на волю, а потім повернув справу на дослідування.

За словами кореспондента "Української правди", який був присутній у суді під час звільнення Пукача, генерал - міцний чоловік 180 см. на зріст.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...