Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович об'єднався з партією Путіна проти "нечистоплотної" влади

Субота, 2 липня 2005, 14:11
Партія регіонів України та Всеросійська політична партія "Єдина Росія" підписали договір про міжпартійне співробітництво.

Як повідомили по закінченні підписання угоди лідери партій Віктор Янукович і Костянтин Косачєв, головною метою документа є активізація двостороннього співробітництва, спрямована на зміцнення стратегічного партнерства між Україною й Росією.

Янукович заявив про початок плідного співробітництва між опозиційною партією України й однією з найвпливовіших партій Росії. "Я вважаю, що сьогодні ми підписали історичний документ", - сказав він.

За словами Януковича, підставою для зближення двох політичних сил стала "спільна тривога за долю стратегічного партнерства України й Росії".

"Ні Партія регіонів, ні "Єдина Росія" не можуть сьогодні стояти осторонь від тих негативних процесів, які відбуваються в останні півроку в україно-російських відносинах", - підкреслив він.

В зв'язку із цим лідер Партії регіонів висловив думку, що якщо нинішні президент і уряд не можуть і не хочуть взяти на себе відповідальність за стратегічне партнерство з Російською Федерацією", що це зробить Партія регіонів.

Косачєв також вважає, що цей документ має важливе політичне значення й виходить за рамки міжпартійного співробітництва.

За його словами, на їхні партії покладена місія, що спрямована на налагодження дружнього стратегічного партнерства між країнами й народами, які "останнім часом виявилися заручниками деякої політичної кон'юнктури, часом досить нечистоплотної".

Крім того, як повідомив представник російської партії, уже почато обговорення з лідером Партії регіонів більше конкретних проектів двосторонньої взаємодії.

"Вони пов'язані з обміном думками, співробітництвом по міжнародній ситуації, що зачіпає інтереси України й Росії", - уточнив він.

"Ми домовилися продовжувати обмін думками по внутрішньополітичній ситуації в Україні й Росії. Це особливо важливо в контексті майбутніх парламентських виборів", - підкреслив Косачєв.

Він також побажав Партії регіонів перемогу на майбутніх парламентських виборах.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте також:

Янукович буде дружити з партією Путіна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...